Rbyglc Kızlar benim bebek canımı acıtmak yerine altta hafif gıdıklama tarzı oynama yapıyor acaba kafası mı yoksa elleriyle mi yapıyor hosuma da cok gidiyor böyle olan var mı 😂😂
Merobebe Rbyglc aynen benim de öyle😍 Benimde çok hoşuma gidiyor 🥰😍 bi an önce kucağıma alıp sarıp sArmalamak istiyorm🤰🤱🤱aahhh zaman geçmek bilmiyor 😌😌🥰🥰
Rbyglc Annelikyolu bilmiyorum diyorum elleriyle mi kafasında saçlar varsa onlar mı diye düşünüyorum 🙄🙄 ayakları olsa acıtır
Rbyglc Zeynepmeyra 38 haftalık oldum benim karnım 29 da düştü daha da erken düşmeye basladı ama geleceği yok
Zeynepmeyra Rbyglc sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ben de 34.haftamdayim çok ayakta durup yoruldugumda bebeği çok aşağılarda hissediyorum dinlenince geçiyor ama senin az kalmış belki kanala giriyordur
stronglove Rbyglc bu karın düşmesini nasıl anlıyorsunuz ikinci doğumum olacak ama ben hala çözemedim 🙈😂
Rbyglc Zeynepmeyra ayakları sanırım yuları da genel de yuvarlak topuk gibi hareketlerini hissediyorum.
Zeynepmeyra Rbyglc oy tatlım benim ya maşallah çok seviyorum bebeklerin o ayak hareketlerini Rabbim bağışlasın hepimizin yavrusunu
pamuk_anne stronglove ben de merak ediyorum bunu. 38+1 hala karnım top gibi yukarıda. Ayaklarını falan hissediyorum
Rbyglc stronglove gögüst altından dört parmak koyduğun da boşluk cıkıyorsa karnın düşmüştür göbek deliğini göremiyorsan bir de
Ssshhh stronglove farkediliyor canım göğsümle karnım arasında resmen boşluk var aynadan bakıncada aşağıda duruyor bide oturunca resmen bacaklarımın üstüne geliyor karnım
stronglove pamuk_anne benim henüz 32+2 ama gerçekten çok merak ediyorum ilk kizimdada anlayamadım bu karın düşmesini 🙈
stronglove Rbyglc şuan bu dediklerini yaptım dört parmak koydum düz duruyor ve göbek deligimi göremiyorum o zman benimde düşmüş oluyor 😳😂😂