Meliss0619 Senamstf Canım öncelikle hayırlı olsun🌸 bende de pıhtılaşma var 2 hafta önce öğrendim gebe olduğumu. Direk kan ver sonuca göre doktorun iğneye başlayabilir bende hemen başladı.
Senamstf Meliss0619 sizin kaç gende farklılık çıkmıştı acaba sonucunuzda ? Hayırlı olsun gözünüz aydın sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰🥰
Senamstf MelodyFairy inşallah canım benim ama çok da umutlanmıyorum yalancı pozitif olma ihtimaline karşı 🥺 seni de sürekli görüyorumm inşallah bu ay senin ayın olsun 🙏🏻♥️ güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰
Hatice5855 Senamstf aynı durumdayız adetime 9 gün var benım test daha belirgin ama kan vermeye cesaret edemedim 🥲
Ervazengin01 Senamstf canım ben adetimin 6. Gün gecikmesinde yaptım test net iki çizgiydi istersen biraz daha bekle ama testin de belli silikte olsa sayılabilir. Testi sonra tekrarlayabilirsin tabi😊
Elif-ada- Senamstf Anladım Benide artımed kaset test yanıltti onun için sormuştum inşallah vardır Rabbim gonlunuze göre versin
Senamstf _Mother_ yaa öyle mii o zaman yarın direkt kan verip doktora gideyim çok teşekkür ederim 🥰sizin de gözünüz aydın olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızz 🙏🏻🥰
Senamstf Ebrusisli tabii kii haber veririm mutlaka. Yarın vereceğim kan inşallah vardır da evlilik yıldönümü hediyesi olur bize 🙏🏻🥰
Ebrusisli Senamstf kendini üzme lütfen senin için bol bol dua edeceğim rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı şekilde evlat nasip etsin 🤲
Ebrusisli Senamstf rica ederim canım çok güzel günlerin olsun rabbim kalbinizi ferahlık versin inşallah