Bir_nazenin01 Testler silik çikiyor cuma günü kan vermiştim 2 çikti değerim bugün akşam acilde kan vereceğim açaba pozitife döner mi
2princessmother Bir_nazenin01 ben ilk gebeliğimde adetim 2 gün gecikti kan verdim sonucu çıkana kadar sabredemedim erken gebelik testi aldım yaptım çift çizgi çıktı sonra gidip kan sonucunu aldım 1.47 negatif Üzüldüm ağladım annem bekle dedi biraz sen hamilesin 4-5 gün kadar bekledim yeniden kan verdim 317 gebeydim ☺🌸
2princessmother Bir_nazenin01 evet kuzum böyle yani benim böyle oldu doktoruma söyledim geö döllenme olmuş ondan dolayı ilk kanda çıkmamış dedi
ideemirel Bir_nazenin01 sanırım benim ilk cocugumda bunu bilmediğim için şimdi araştırıyorum, 1 hafta geçti yeni öğrendim bende
ideemirel 2princessmother benimde reglim 5 6 gün geçti kan verdim beta 209 çıktı dün çıktı sonuç bu arada, düşük geldi bi an beta gec dollenme mi acaba benimde
Ferman21 Benmde kafamda ayni soru isareti var reglme 8 gun kala yaptim silik cikti 2 kez kan verdim negatifti bugun regl gunum ne gelen var ne giden normalde 3 4 gun oncesi sancilanirim bugun yine yaptim yine yok allahtan umit kesilmez
Bir_nazenin01 2princessmother Bakın bu da testim silik çıktı anında ama cuma günü verdiğim kan 2.0 dı 3 günde yükselmiş olabilir mi
2princessmother Bir_nazenin01 devlette mi vereceksin canım hiç bilmiyorum ki ben özelde acilde vermiştin direk gebelik için kan vericem demiştim Ama rahatsızım dersen fakat gebelik şüphem var dersen yaparlar diye düşünüyorum ☺
esindogantirak Bir_nazenin01 Sağlık ocağına da kan verebilirsin aslında, hiç acilde o kalabalığa girme istersen 🙄
2princessmother Bir_nazenin01 evet yükselmiştir canım ☺ hayırlı haberler alırsın inşallah 2 günde bir iki katına çıkıyor yani değeri 4 küsür lerde olur senin 3 gün olmuş 4den fazla 5 küsür çıkar
Aysenur22- 2princessmother Geç döllenme neyden dolayı oluyor düzenli adet olan birinde bile olabilir mi
2princessmother Süreci ve sonucu benimle mutlaka paylaş heyecanla beklemedeyim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 🤲💕
2princessmother Bir_nazenin01 inşallah canım benimm dualarım seninle ve isteyen herkese Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲💕
1kedi1bebe İlk gebeliğimde kan testiyle 3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. Hatıra kalması açısından ara ara idrar testi yaptım anca 7. Haftamda pozitife döndü.