Hyrydnc42 Bayanlar bugün regl günüm ama daha önce 2 kez kimsayal gebelik geçirdiğim için erken test yaptırıp doktora gitmiştim oda bana iğne verdi ve salı günü gel diye çağırdı. Ama ben bügün dayanadım test yaptrdım betam 285 çıktı. 3 Ocak beta = 28.69 4 Ocak beta= 65 7 Ocak beta = 286,53 Sağlıklı bi gebelik olur inşallah korkuyorum aslında kimyasal gebelik olmasından ama değerim hiç bu kadar yükselmemişti. Diğerlerinde en fazla 20 görmüştüm. Hem korkuyorum hem çok mutluyummm 🥰🥰🥰🥰
Sirincili Hyrydnc42 Canım gözünaydın inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın artık bize de dua et inşallah bir bebeğimiz olsun♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hyrydnc42 Sirincili aminn inşallah 🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah 🙏🙏
Sidelya Gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 😇 benim de 1 kimyasal gebeliğim var 38 128 oldu sonra sıfırlanmıştı. Bunda sabredip bekledim 4binlerde çıktı. İnşallah senin de düzenli bi şekilde yükselir 😌
Hyrydnc42 Sidelya inşallah yaa inşallah 🥰🥰 Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım 🥰🥰 bu değerden yine düşüş olur mu acaba. Hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 😔😔
Sidelya Hyrydnc42 amiin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim. her zaman her şey olabiliyo malesef ama olumlu düşünmek onlara da güç veriyo gibi hissediyorum o yüzden korkutucu hiç bi şey düşünmeyip var diye seviniyorum sadece ☺️
aycamm_ Kızlar adetime 4 gün varken beta 18 çıkmıştı, 2 gün arayla kan verdim 101 sonra 285 oldu sizce artış normal mi?? Kimyasal ihtimali var mı 🥹