turkan403 Dilekulgtt bence bekle en az 1hafta olmadı kan testi en güvenlisi benmde iki gün gecikiyo sabah yaptm snradan çizgi cikms anlmdm
sngl3875 Dilekulgtt bnmde bugun gecıkmenın 4. Gunundeyim dün test yaptım ama negatif cıktı hemsire arkdasıma sordum 1 hafta daha bekle dedi
myavocado Dilekulgtt benim adete dört gün kala erken testte çıktı, kaset testte ise silik çizgi çıkmıştı. Teste güvenemiyorsanız, kan verseniz 2 gün gecikme kesin kanda çıkar.
Dilekulgtt turkan403 ya ben gecen hafta lekelendimm dedim adet oldum sonra kesildi yani hala bekliyorum iste yumurtlama mi neydi anlamadim peki sen
turkan403 Dilekulgtt pazar günü bı damla geldi oluyorum sandim kahvrengi lekeye dönüştü kesildi bnde anlmdm kızım 11aylik süten kesmştm bir hafta olucak duzenszlk mi yaptı anlmdm lekelnme üstüne görme derler genelde
Dilekulgtt turkan403 bende genelde adetten bir iki oncr leke olup sonra adet oluyordum ama olmadim iste mevsimsel mi anlamadim
turkan403 Dilekulgtt leke gelip kesilmesi şüpeli işte hale olmdm oldunz mu siz bide benm doğumdan snra ikinci regilm olucak ilk regilmi Mayıs’ta gördüm gayet iyiydi duzenszlk normal de bu leke bu sene herkeste var galiba 🤦🏼♀️
Dilekulgtt turkan403 bu sabah test yaptim negatif cikti hala olmadim da 4 gun oldu gecikcem buyuk ihtimal 🤷🏻♀️
Lolli Gecikmenin 6. Günündeyim dün test yaptım negatifti. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. Geçen ay düşük yaptım evde. Ama adetlerim asla şaşmazdı
Lolli Lolli yumurtlamayı geç gördüm 25 i gibi oyüzden beklenen adet 9 Haziran gibi oluyor. Bakalım bizimkisi de bir ümit
Dilekulgtt Lolli belki dusukten kaynakli olabilir canım gecmis olsun bende kasim ayinda dusuk yasamistim 10 gun sürmüştü kanamam
turkan403 Dilekulgtt bnmde 3gun oluyo leknmem yok bende yapicam bakalım test aşırı miğde bulantısı ağzıma acı tat geliyo hcbisey yiyemiyom ishal var göğüsüm sizliyo halsizlik alt safada sizn belirtiniz var mı🤷🏼♀️
Dilekulgtt turkan403 bence bi test dene bende bel agrisi disinda hic bisey yok geciktim diye yapmak istedim ama husran
turkan403 Dilekulgtt aynı vala benmde çıkmadı 🤷🏼♀️ mevsimsel heralde ama niye migdem aşırı bulaniyo anlmdm