Aybarss orkidemm_ adetin ilk günü gidiyorsun ona göre randevu veriyorlar ama tabi ondan önce bi prosedür var kan testi felan yapıyorlar
Meneksem orkidemm_ ben adet bittikten sonra direk sıra almıştım o gün sabahtan yapmışlardı öncesinde bir şey yapmadılar
Feride_01 orkidemm_ randevu almıyorsun canım direkt gidiyorsun sabah 7 gibi hemen 10 güne randevu veriyolar arkadaşım bugün gitti çektirdi iyi geçmiş
Aybarss orkidemm_ benim yaptırdığım yer anestezi felan yapmadı ama çok ağrılı bir işlem değil korkma 🌸 geçmiş olsun şimdiden
Meneksem Meneksem adet olduğum gün MHRS den randevu aldım canım adetim bittikten 2 gün sonra gittim gittiğim gibi çekmişlerdi
Gokceulcay Feride_01 Size motive olsun ben 2 gebeliğimide hsg filminden sonra kaldım ilk kızıma 2. Ayda kaldım şimdi karnımdaki oğluma 3. Ayda kaldım 🥲
Feride_01 Gokceulcay ayyyy okurken gözlerim doldu bende çektirecem bu ay hemen mi hamile kalınıyor peki benim tüplerim de kapalı değil hemen hamile kalmak istediğim için yaptırmak istiyorum bi düşük yaptım martta
Feride_01 orkidemm_ canım sen beni dinle randevusuz gidiliyor ben gittim arkadaşımla adet bitiminde de değil regl günü gidiliyor