DmlKyra Kızlar selam 28 haftalık hamileyim oğluşuma çok fazla yenidoğan kıyafet almadım herkes hemen büyüyor bilmem ne dediği için onları dinledim ilk bebeğim çok tecrübesizim siz neler yaptınız neler aldınız kaçar tane aldınız yardımcı olur musunuz bana da yüfteen
ipeklinaismom DmlKyra 11 Nisan doğum yaptım banada hep aynisni dediler ama günde 3 kere kıyafet değiştiğim günler oldu giydirir giydirmez kustugu çok oldu milleti dinleme bayağı aldım ve kullandım bazen keyfi de her gün değiştim ama kusması da olduğunda çok değiştim
bonik Benim de 29. haftam. Ben hiç yenidoğan almadım 3 tane 10lu hastane çıkış seti aldım 0-3. Hemen küçülür falan dediler yenidoğan için. Ama bebek yeni doğduğunda 0-3 ün içine düşüyor diyen de çok. Bunun tek bir doğru cevabı yok sanırım. Bebeğe göre değişiyor. Doğuma yakın doktor bebek minik derse bir kaç takım almayı düşünüyorum 0-1 ya da doğunca ihtiyaç oldu diyelim mecbur alırız o zaman ne yapalım.
bonik Sayıya gelince de kurutma makineniz varsa daha avantajlı olabilirsiniz, benim var 4-5 saatte çıkardığım şeyi yeniden giydirebilirim ama yine de ben çok az almadım her gün kıyafet yetişecek mi diye düşünmek istemedim.
DmlKyra Ben de bazı şeylerini doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye bıraktım ama kıyafet konusunda yetersiz gelip de daha lohusayken gidip kıyafet almak istemiyorum çok kararsızım birkaç tulum birkaç zıbın dışında birşey almadım ben
minnos1mom Bence en az 8-10 takım olmalı, ben hepsini 0-3 aylık aldım ilk başta büyük de gelse hemen büyüyorlar , sürekli üst değiştirme oluyor bu sayı ideal heralde diye düşünüyorum