Cylnmrym Kızlar bebeğim 34 hafta ile uyumlu doğdu şuan 51 günlük formül mama ile besleniyor 3 saatte Bir olan mamanın kaç CC olması gerekiyor? Ben şuan 120 veriyordum çok dediler 90 ile de doymuyor sanki sürekli ağlıyor
Pamuk Cylnmrym Benim 3 aya kadar 6-90 içti,3 aydan sonra 120-150 prematüre doğduğu için doktorumuz bunların dışına çıkma dedi hız kilo aliyorlar. Suan 4 aylik 130-150 iciyor.Ama her bebek farklıdır.
ipeklinaismom Cylnmrym 38+1 doğduk 53 günlüğüz emzirme destekli mama veriyorum 90 iciyo nadiren 120 ama bir seferinde 90 verdim ağladı bitince tekrar 30 yaptım yedi ve çok kustu yani aglamasina bakma derim
1kedi1bebe Cylnmrym kutusunun üzerinde ne yazıyorsa ona uyduk biz, ağlamaya devam ettiyse emzik verdim.
huysuz__ Cylnmrym benim 2 bebeğim de prematüreydi, boy kilo orantısına göre dr umuz her ay içmesi gereken miktar ve öğünü hesaplardı, ona göre sağıp verirdim. Dr karar verebilir buna, şimdi biz ne desek az gelir çok gelir vebal olmasın
Cylnmrym Pamuk çok teşekkür ederim cevabınız için.Evet bizim bebekte prematüre ben ağladıkça verdim ve hata yaptım ilk anneliğim ve çok zorlanıyorum Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasıp etsin
Pamuk Cylnmrym En büyük hata ağladıkça vermekmis, mideleri cok genisliyormus.Doktor mama için ağlamaz başka sorunu vardır dedi.Ben 3 saat rutinlerin dışına çıkmadım.Ama dediğim gibi her bebek farklı.
Cylnmrym Pamuk ahh bunu keşke başta bilseydim.insaAllah geç kalmamıştır 90 veriyorum dünden beri bakalım
Pamuk Cylnmrym Çocuk isterse yapacağın bisey yok canim.Anne sütü olsa neyse de mama biraz ağır oluyor.
Cylnmrym ipeklinaismom mama olarak başta Aptamil kullandık kabız yaptı burdaki annelerimize sordum onlarda en çok hipp combiotic kullanıyorum daha ,4 gün oldu bunu kullanalı ama elhamdülillah en azından kabızlığı daha iyi şuan ama çok ağlıyor mamadan mi bilmiyorum
ipeklinaismom Cylnmrym bende sma aldım 3 kez verdim kustu . Bebelac gold aldim onu biraz daha sevdi azcik kustu ama sonradan alıştı sanırım kusması durdu sonra tekrar sma verdim onu yoyo şuan mamaya alıştı sanırım ondan kusmuto ama kutu bitince bende hip düşünüyorum
_momandad Cylnmrym hipp combiotic bende kullandım ilk başlarda çok iyiydi kilo alımı falan daha sonra bayağı geriledi geçen ay sadece 200 gram almıştı.Biz şu an 3 aylığız 2 aylıktan beri çok fazla gaz ve kusma yaptı şu an Aptamil deniyorum umarım iyi gelir ☺️
Cylnmrym Pamuk canınız sağolsun herkes ister evladını anne sütüyle beslemeyi ama elinizden gelen birşey yok maalesef canım
Cylnmrym 1kedi1bebe ne kadar iyi yapmışsıniz benim hiç aklima gelmedi kutunun üzerine bakip vermek walla
Seyma-10 Kutudaki ay sınırlamasını geçme derim ne kadar aglasada ayrıca mama olarak sma kullandım benim de bebeğim prematüre ve normal bebeklerle aynı gidiyor ikinci ayında yakaladı anne sütü almadı oda sma çok iyi gaz yapmıyor ve içeriği temiz aklında bulunsun☺️