Ece5454 Arkadaşlar ne yapsam geçer makattan 2 gündür kan geliyor çok yoğun değil hafif ama canımı sıkıyor yine de ilk vajina dan sandım çok korktum
Hulo2105 Ece5454 9. Haftamda yaşadım. Bol su iç ve kayısı ye. Sonradan düzelmiştim. Hatta bende hemoroid var o kanadı herhalde. Şimdi 28. Haftamdayım acı baharatlı falan hiç yemiyorum bayadır yemeyinde düzeldim hemoroidim şişse bile kanamıyor
ece1234- Ece5454 bol bol kayısı yiyin tam mevsimi karpuz yiyebilirsiniz erik de çok iyi. Makat çatlamış o yüzden kan geliyor anestol fito krem ve hametan birlikte sürün iyileşir hemen
Ece5454 Hulo2105 bol su içiyorum bende ama bu aralar muz fazla tükettim gebelik başından beri kabızım sanırım ondan böyle oldu dikkat ediyorum bakalım inşallah düzelir
Seymaaogretmenn12 Kan ilacı içiyorsanız o yapıyor olabilir. Doktorunuza söyleyin ilacınızı değişsin yada bağırsak yumuşatıcı ilaç yada fitil versin . Ve bol su içmeniz gerekiyor
Ece5454 Seymaaogretmenn12 bıraktırdı bi süreliğine tuvaletimi yaptıktan sonra hafif acı ve hafif kan görüyorum ne zaman geçer peki bu durum?
Seymaaogretmenn12 Ece5454 sanırım içeride çatlak yada meme tarzı oluştu o yüzden kan görüyor olabilirsiniz zorlanmadan yapmaya başladıktan belli bir süre sonra geçecektir