MelodyFairy 5 inde sabah test yapcam ama başım çok ağrıyor Genelde regl öncesi ağrır 🥹🤕 Hamile değilim sanırım ya of 😔😔
Aslihanbas MelodyFairy Bende düzensiz regl olduğum için regl günüm geldi zannediyordum sürekli baş ağrısı ve karın ağrısı vardı kesin regl olucam diyordum biraz bekledim test yaptım şuan 16+6 haftalık olduk hemen umutsuzluğa kapılmayın nasipse olur inşallah
Kubra001111 MelodyFairy merhaba canım bende adet oldum bu ay da üzgünüm ama bı ay daha deneyip ona göre bı yol izlicez artık
rumeysa_mom MelodyFairy bende daha regl olmadım normal olarak düzensizlik var ama kasıklarım başım ve bacaklarım aşırı ağrıyor regl olmayı bekliyorum 🙄😬🤧
rumeysa_mom MelodyFairy bilmiyorum canım ama bacaklarım aşırı kötü birden bir ağrı vuruyor kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuruyor
Nezahatozen MelodyFairy aynı seyleri söylüyordum 😀😀😀 bi test yaptım cifti şimdi 17 haftalık olduk Rabbım gönlüne göre versin
rumeysa_mom MelodyFairy asla olmaz ilk defa oluyor ben regl ağrısı çekmem ki normalde anca değil olduktan sonra karnım ağrır biraz o kadar öncesi bir şey olmaz