Alyaninannesiiii Baharctn cook arafta kalan bir sonuc ama genel herkes yujselir diyor umidimi kaybetmiyorum 🥰❤️
Alyaninannesiiii Babyy_1 öyle mi dusunuyorsun? Umarim degisir yukselir yorumun icin tesekkur ederim❤️
Seyma-10 Alyaninannesiiii ay ne alaka iki gün sonra yine verdim 46 olmuştu kimseye bakma sen iki gün sonra yine ver
Alyaninannesiiii Hanife5561 biraz kirici degil dersem yalan olur insan yalandan da olsa bi destek bekliyor ama olsun herkesin karakteri yapisi farkli tabi 🫠
Alyaninannesiiii Diloo54 bakmamis sanirim hanimefendi kan testim negatif demiyor çünkü ortada diyor yukselme sansi var sanirim cunku reglime daha 5 gun var 🥰
Yusufayazin__annesi Alyaninannesiiii adet günü mr çekimi için beta bakıldı 4.9 çıkmıştı doktor bana sınırda dedi adetim 4 gun geçti ben test vs yapmadım adet oldum 3 gün sürdü arada. Öbür adette 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim ama düşük yaoiyorudm düşün yani o değer çok ynei 2 günde bir tekrarla
Alyaninannesiiii Yusufayazin__annesi aaaaa siz ustune mi gordunuz bana cok ilginc geliyor bu durum regl oluyosunuz aslında hamilesiniz 🫣 bana tekrar test icin 10 gun beklememi soylediler beklemem bende ya en azindan artis gormem lazim
Ebaki Alyaninannesiiii canım testinde çizgiyi gördüm bn ve beta da 5 yani hamilesin iki gün sonra yine kan ver bakalım 10 ve ya üzeri olmuş mu iki kat artması gerekli
Alyaninannesiiii Yusufayazin__annesi Allah razi olsun kuzummm inşallah 🫣❤️ ben de oyle dusunuyorum çarşamba bi kan daha vericen
Mrsygmr Alyaninannesiiii Tavsiyem iki hafta bekleyip öyle gidin bende böyle oldum çok minik şuan gözükmez size stres olur ancak tebrik ediyorum 🥹
Alyaninannesiiii Mrsygmr ay ben iki gun nasil sabredicem diye dusunuyorum kardesim 2 hafta bana iki asır gelir yaaa🫣🥹
3827 Alyaninannesiiii hiç canını sıkma var bence 🥰 bende aynı testle öğrendim sen beş gün kala yapmışsın ben 4 gün kala yapmıştım ve 12 çıktı ilk değerim bugün değil yarın verseydin aynı olcaktı büyük ihtimalle hCG 24 saatte bir artıyo yarın akşam yada bekleyebilirsen ertesi sabah tekrarla canım 🤭 Allah kalbine göre versin inşallah💜💜
Alyaninannesiiii Kizlarim bugün de test yaptim cok sukur yine cift cizgi gordum hatta kiyaslayalim diye dun ve bugünün koyuluk farkini atiyorum daha belirgin sanki ha 🥹 Dün ilk pozitif testim Bugün ilk idrarla yaptığım testlerim
Mucizeayla Alyaninannesiiii ayy canım benim umutlandirmak istemiyorum ama ben ilk yaptigimda aşırı silikti senin ilk yaptığın test gibi bende yoktur ya deyip attım adetime 3-4 gün vardı daha ilk yaptigimda sonra adetime bir gün varken yine yaptım hafif yine kırmızı çıktı bende var mı acaba dedim adetimin gecmesini bekledim adetim geçti sonra yine yaptım yine aynı çıktı benim ikinci gebeliğim olduğu için bekleyebildigim kadar bekledim sonra gidip kan verdim sonra kendimi 9 haftalık hesapladım ilk doktor kontrolüne de öyle gittim direk kalp atışını duydum inşallah sağlıkla hayırlısıyla sende de varrrr ☺️