Dilarac Alyaninannesiiii bende 6 çıkmıştı ama maalesef kimyasal gebelikti ve adetim 10 gün gecikmişti testler de hep silik cıkmıştı
Derya237 Alyaninannesiiii Canım boşver onların davranışlarını. Üzme kendini sakın. İnşAllah vardır bebiş. 2 gün bekle sonra tekrar ver test henüz küçük diye düşük çıkmış olabilir. Bende sana dua edeceğim 🩷🌸
_Mother_ Alyaninannesiiii tamam canım hemen olumsuzu düşünme 25 Mayıs’ta yumurtlama olmuş ise o günden saysak bile 9. Gün oluyor değerin normal kabul edilebilir sen 48 saat sonra tekrar kan ver yükselişine bak üzme kendini hemen benimde 22 si yumurtlama 24 ünü değerlendirdim sadece testte pozitif çıktı bend gittim kan verdim geldim inşallah sağlıklıdır ikimizin de
Brcuburci Alyaninannesiiii bugün verdiyseniz kanı yarın değil ertesi günü verin 48 saatte bir verin demişti bana doktorum birde aynı yerde verin mutlaka
Diloo54 İnşallah seninledir beneğin canım🫶🏻 benm arkadasım adete 7 gün varken kan vermişti 96 cıkmıstı değeri senin 5 gün varmış belki geç döllenmedir. İlk cocuk mu olucak çok heyecanlısın🫶🏻
Alyaninannesiiii Diloo54 gec yumurtladim kuzum ya insallah ondandir. İlk cocugum degil ama son olucak tümörlü mutasyon gene sahibim rahmim ve yumurtalıklarım alinicak bu son çıkışım tedaviye baslayacagim