Alyaninannesiiii MorKelebek54 bende onu algilayamadim kuzum inanki. Once kana sonra idrarq düşmesi lazimken benim once idrarda cikti🫣 yarın kan verecegim insallah hayirli sonuçlar alirimda söylerim sizede betam 5.4
MorKelebek54 Alyaninannesiiii guzel haberlerini bekliyoruz insallah kuuzm mutlaka haber ver☺️ insallah bebis vardir ☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Alyaninannesiiii Ebruebos benim kan verdigimde bu kadar koyu degildi insallah artae seninki gibi koyuluga henuz bugun ulaştı 🫣
Alyaninannesiiii Yenibirannee ayyyy masallah rahbim anali babali buyutsun bana da nasip olsun insalalh❤️
Nes7616 Alyaninannesiiii ben 4 gün kala verdim kan 114 falandı genelde bi hafta geçince verenlerinde 300-400 lerde çıkıyo
Feykuz İki testine de baktım güzelim ikisindede var çift çizgi 🙈Beta HCG de yükselir hiç üzülme ama dikkat et uzanma ağır kaldırma belli ki çok yeni ama yarın yine ver kan merak ediyorum bende haberlerini inşallah 🤲❤️ Hayırlısıyla olur ❤️💓🐣
Alyaninannesiiii Feykuz Ya banada var gubi geliyo ama artış gormeden de sevinmek istemiyorummmm🫣🫣🫣❤️❤️
babygst Alyaninannesiiii var ilk bebeğimde aynen böyle öğrendim çok yeni İkinci bebekte aniden kıpkırpmız oldu 6 haftalıkmış o 😂
Alyaninannesiiii babygst hahahahahah ohaaa hey masallah o zamana kadar nasil dayandiniz farketmediniz🤣🤣
Alyaninannesiiii babygst yaa suan bi umitlerim yeşerdiiii bende kan vericem bugun siz gibi artar insallah betam 🥰
babygst Alyaninannesiiii senin de bebeğin olsun ikinciyi fark etmezsin canım yoğunluktan hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin:)))