Yasminnnnn Eylullxx Tansiyonun normalse sıkıntı olmaz ama tansiyon takibi yapman gerekir kaç haftaliksin doktor 24 saatlik idrar istemedi mi
Eylullxx Yasminnnnn Yasminnnnn yarin sabah gidecegim sonuclar icin henuz gorusemedim doktorumla tansiyonum her kontrolumde ayni 11/7 çıkıyor normal diyor doktorum odemimde yok
Yasminnnnn Eylullxx Evet tansiyonun yüksek değil sıkıntı olmaz inşallah benim +1 çıktı 24 saatlik idrar istedi doktorum o negatif çıktı sıkıntı yok dedi tansiyon kontrolü yapiyorum iki haftada bir idrar kan veriyorum bende 27+2 haftalık tuzu falan kes ama yinede hamur işi çok fazla karbonhidrat falan tüketme
iremnur_17 Eylullxx 36+4 de . Evet sizin büyük ihtimalle tansiyon takibi yapmanız istenecek hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Mortosba Merhaba son durumunuz nedir acaba? Benimde idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda protein (+1) şeklinde çıktı kaygılıyım biraz henüz 20. Haftadayım Tansiyon şikayetim olmadı yinede baktım normal çıktı ama nasıl bir yol izlediniz acaba