Minikkalbim19 Kızlar hep istiyordum eşim bebeğime altın emzik yaptırmis nazar duası yazılı üzeri okadar minik guzelki çok güzel Rabbim kullandirmayi nasip eder inşallah hepimiz sağlıkla alır kucağına 🥳🥳🥳
SuAte Minikkalbim19 canım bende çok istiyorum yaptırmayı fiyatı nasıl bi de nerde yaptırmış? Rabbim kullandırmayı da nasip etsin inşaallah 🙏🏻
Minikkalbim19 Gizem_miros inşallah diğer bebeğim öldüğü için hiç birşey yapamamıştik heves işte olmasa da bişey olmaz ama bunda kullanmak nasip olur inşallah 😁
Minikkalbim19 SuAte Adana'da yasiyoruz biz iş için. Ne kadar sadece emzik tutucak kısmı altın olmuş canım gram hesabı ister 24 ister 18 benimki 5 gram olmuş 😁1200 TL olmuş toplamda ama 600 TL'ye kadar inebiliyor fiyat
Meow Valla iyi cesaret ben ilk bebekte kaç emzik kaybettim😂😂 bide 3 ayda değişecek emzik nasıl olacak o zaman çıkarıp takılıyor mu bu
Minikkalbim19 Meow emzik değiştirilebiliyor demiş zaten günlük kullanıma kullanmam ki bende mevlutdunde ailecek gezmeye ggittigimjzde Hastanesi'nde fotoğraf çekiminde yeterli tabi emzik alırsa 😁