Glstmr YeniGelinMeselesi 24 haftadayım okadar bunaldım ki sıcaktan nefes alamıyorum biryandan da burnum aşırı kuruyor ce tıkanıyor uykum sıfır doğumum eylülde allah yardımcımız olsun🥵🥵🥵🥵
YeniGelinMeselesi Glstmr Allah yardımcın olsun hamileliğin en zor dönemi 30dan sonrası bence benim öyle en azından ağrılar ağırlaşmalar uykusuzluklar vs vs Allah kolaylık versin🫠🫶🏻
1prensesannesi__ YeniGelinMeselesi amin amin gercekten cok zor simdiden boyle agustosa kadar seker gibi eririz heralde gittikce agirlasmaya da basladim gercekten ben ve benim durumumda olan herkesin Allah yardimcisi olsun 😶🤲🏻
YeniGelinMeselesi 1prensesannesi__ amin canım doğru diyosun rabbim kollaylık verdin anneliğin zorlukları şimdiden kendini gösteriyor 🥲🫶🏻
YeniGelinMeselesi Lavinya21 olmadım 34te kontrolüm vardı bebek baş geliş normal doğurursun dedi doktor çarşamba gidicem işte 36.haftada oluyor yani doktora söylicem bu ağrı niyedir nedir bu kadar 🥹
Lavinya21 YeniGelinMeselesi anladım kuşum sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik 🌺 bende 37+4 tr gidicem kontrole geçen hafta sancılarım vardı gittim çatı muayenesi oldum bebekte iyi dedi o yüzden erteledim biraz randevumu
YeniGelinMeselesi Cennet-polat Allah yardımcın olsun sen tecrübeli annesin tabii en azından bunda 1 ay daha az sıcak çekicekmişsin motivasyon olsun🤭😌
Cennet-polat YeniGelinMeselesi valla öyle diyorum zaten ama insan artı artı sıcak oluyor sonrasında lohusaliktada aşırı bunaliyorsun ben kişi tişörtle geçirmiştim neredeyse 😁
YeniGelinMeselesi Zeyyno_ inşallah canım Allah yardımcın olsun zor durum cidden insan iki canlı olunca anlıyor daha da🥲
Melike_4949 YeniGelinMeselesi geçen sene hamileliğim en sıcak kavurucu yaza denk gelmişti şimdi de kızımın büyüme atakları bu sıcak aylara denk geldi 5 aylık 😅🥰
YeniGelinMeselesi Melike_4949 allah kolaylık versin canım bir şekilde büyüyüp gidiyorlar tabii de bolca duş aldır serinlesin rahatlasın minnoşta😄🥰
Selma2412- YeniGelinMeselesi lohusayım sanki bir ben terliyorum dedıgın gibi duş alıyorum 10 dk sonra aynı su oluyorum birden aşırı sıcak oldu dışarısı yanıyor gebelik de zor gerçekten Rabbim yardımcımız olsun
YeniGelinMeselesi Selma2412- Evet ya hormonlardan sanırım eşim çorapla duruyordu akşam ben su gibi ter oldum 🥵 Allah kolaylık versiiin cümlemize
myangelson YeniGelinMeselesi ahah kendimi gördüm resmen bende her yere vantilatör taşıyorum mutfağa falan 😂😂😂 Allah herkesin yardımcısı olsun 🥲
YeniGelinMeselesi myangelson valla öyle vantilatörü bebe doğunca kullanamıcam ona üzülüyom bu sıcaklarda bebeyle napcaz üşütmesin derken ben kavrulcam🫠🫠🫠
myangelson YeniGelinMeselesi sıcaklık durumuna göre açılır ama çok sıcak da iyi değil çocuğa. Benim burada arkadaşım klimalı odada yatırıyordu çocuğu 😅
YeniGelinMeselesi myangelson ya öyle tabii de ne bileyim napcaz bi şekilde ayarlıcaz ilk çocuk tecrübesizlik işte doğunca yaşıcaz😂
YeniGelinMeselesi Lavinya21 inşallah canım🥰 Hayırlısı bakalım bişey demedi çatı muayenesi hakkında falan belki bu ağrılarımı söyleyince bakar bilemiyorum da 😌🫠