Aylaa123 2prensesannesiiii my rabbit toz leke çıkarıcı trendyolda satılıyor gerçekten etkili sadece bebek kıyafeti değil herşeyde kullanabilirsiniz kıyafet haricide kullanılıyor renk attırmada yok
ttazeannee 2prensesannesiiii Kendim kullanmadım ama E bebeğin leke çıkarıcısını tavsiye ediyorlar burda çok duydum ve beyaz kalıp sabun en iyi çıkarıcı o
Booksandcats Henüz bebekle deneme fırsatım olmadı ama eşim manav tek çareyi beyaz sabunla çitilemekte buldum leke çıkarıcılarının çıkaramadığı sebze meyve lekelerini bile çıkardı bebekte de önce beyaz sabunu denemeyi düşünüyorum
Mine1208 Ebebekte ki toz leke çok iyi daha bebekte denemedim ama kendi kıyafetlerim ablamın bebek için verdiği battaniye de olan kalmış lekeleri bile çıkardı deneyin derim.
Kbrbydk 2prensesannesiiii valla e bebekte satılan toz leke çıkarıcı vok beğendim. 4 yaşındaki kızımın bebeklik kıyafetlerinde ki muz lekesini bile çıkardı seneler sonra.Kaynar suya bastım üstüne leke cikariciyi döküp biraz karıştırdım gece boyu kaldı.sonra makineye
2prensesannesiiii denizalismom baby me kullandım evet etkili ama ben lekeye sıkıp elimde çitileyin makinaya atıyordum şimdi bitti daha kolayı lazım 🥴 elimle çitileyince benim eller mahvoldu valla üstünü kirletmeye korkuyorum kızımın psikolojim bozuldu valla 🥲
denizalismom 2prensesannesiiii ben toz leke çıkarıcısını kullanıyorum hiç çitilemeye gerek yok. Kaynar suda 40 dk falan bekletiyorum çıkarınca leke yok olmuş oluyor zaten
Busetasm 2prensesannesiiii trendyolda biobelinda var makinaya koyabiliyorsunuz mükemmel bi ürün yıllarca yerleşmiş lekeyi bile çıkarıyo
Semanurr0 2prensesannesiiii Sabun tozu dene mutlaka her lekeyi çıkarıyor kaka izleri kaliyordu hep soluk bir şekilde sabun tozu kullanıyorum ve hiç bı şekilde keke kalmıyor bazen kendi kıyafetlerimde de kullanıyorum salça yağ lekesi vs