Denizdemiralay Evet son günler diyebiliriz sanırım aynı bedende biraz heycan biraz korku ortaya karışık herşey var sizde durumlar nedir ablalarım 🥹🙏🏻
aysemor Denizdemiralay bizimde aynı. Normal mi sezeryan mı belli mi sizinki Biz normal bekliyoruz Allahtan bisey cıkmazsa o yüzden belki de gec gelir😄
Lumlum Denizdemiralay yaaaaa ne güzel azıcık kalmış umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza bizim daha 62 günümüz var ama şimdiden çok heyecanlıyım sizi düşünemiyorum bile şimdiden hayırlı olsun evladınız🥰
aysemor ece1234- bizimde hic belirti yok ya. Hurma ananas yiyorum kac gündür. Her günde 30 dk yürüyüs Aksak gebe yürüyüşlerine de başladım daha tık yok. Yalancı sancım bile olmadı hic. Sizin oluyor mu yalancı sancılar
Aysesan Benimde son 15 falan dun cok az bi leke geldi doktora kostuk hemen normal olabilir dedi devam etmedi zaten muayenede yapildi bakalim bayramdan once icin gun vericek artik hergun dahada artiyo heyecanim kizlar
ece1234- aysemor ya hiç anlamıyorum ki sancı nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ne nişan gelmesi oldu ne bir şey inşallah hayırlısıyla normal olur
aysemor ece1234- düzensiz belden başlamayan sancılar dedi doktorum. Ama bende hic yok olmadı. Gercek sancı belden başlayarak saplanıyormuş ge düzenli bi sekilde oluyormuş. Farkını buradan anlarsın dedi
ece1234- aysemor bana da öyle dedi doktorum kamçı gibi belden vurur sancı karnın üst kısmında da sertleşme olur anlarsın mutlaka dedi bakalım bekliyorum 😢
Lumlum Denizdemiralay şu ana kadar nasıl geçti anlamadım ama bundan sonrası geçmeyecekmiş gibi geliyor 🥹🥹 sağlıkla gelsinler yeter 🤞♥️