Buseirgit Kızlar kızlarımda mustela kullanmıştım sanırım içeriği pek temiz değilmiş. Siz hangisini tercih ediyorsunuz ?
SNurays Buseirgit ecowell çok iyi saç çıkartıyor ve çok güzel kokuyor doğal içerikli ve göz yakmıyor ben uzun zamandır kullanıyorum kızımda çok memnunum zaten saçlı bir bebek ama saçları hiç dökülmedi yeni saçları çıktı hep
Busra_27_34_ Buseirgit ecowell şampuan losyon güneş kremi başından beri tercihim kızım şuan 27 aylık hala kullanıyoruz
SNurays Buseirgit biz hiç konak yaşamadık çok saçlı olmasına rağmen her gün yıkadım yıkayamasam gün aşırı yıkadım yıkanan bebekte konak olmuyor ince diş tarakla tarıyordum saçlarını millet yıkamıyor sürekli oyuzden bence çocukta konak oluyor
beybim0 Mustela chicco dalin bunların içeriği temiz değil instagram da içerik inceleyen sayfalar da görüyorum siveno yada ıncıa temiz baby me de temiz diye onu da gördüm ama riske atma bence incia alabilirsiniz
Buseirgit SNurays büyük kızımı bir gün durup bir gün yıkıyordum 4 yaşında hala bu şekilde yıkıyorum. Konak ilk başlarda olmadı ama sonra olmuştu 3-4 aylıkken çok saçlı bir bebekti
SNurays Buseirgit vallahi benimki de beş aylık olacak çok şükür olmadı ama sürekli yıkamak gerekiyor konak bile doktor diyor ki hee gün yıkayın konak tedavisi için her gün ona göre bir şampuan kullan belki kullandığımız üründe yapmış olabilir