lilyum_ Kızlar konuyu dün açmıştım aslında ama bir kez daha sormak istedim. Çünkü dünden beri geçmedi ağzımın ici zehir gibi acı. Dislerimi fırçalıyorum tatlı seyler yiyorum ama bu acı tat geçmiyor. Gebeligini bununla öğrenen var mı??
lilyum_ Nury0 metalik bi tat değil sanki ağzıma acı hap atmışım da su icmemisim gibi bi acılık var ve asla geçmiyor
Firstpreg lilyum_ Ay inşallah☺️ Erken gebelik testlerinin üzerinde 6 gün kala diye ibare var, o yüzden bir gün bekleyin dedim. Hayırlısı olsun inşallah
lilyum_ Firstpreg elimde hem prodoctor erken gebelik testi hem de innovita hızli gebelik testi var ikisinin de hassasiyeti 10 mus
Fatma_ecem4 lilyum_ benimde öyle oldu metal tadı veya hani grib olursunda hiç yemek yiyemessin tat almassin ya oyke olmuştum kaç gün var adetinize ben on gün önce böyle belirti yaşadım göğüs gassati oldu kasık ağrısı adet olucum gibi oldu meğer hamileymisim
lilyum_ Fatma_ecem4 aslında 4 gün ama yumurtlamam 2 gün geç olduğu için regl de 2 gün geç gelir muhtemelen
lilyum_ Fatma_ecem4 ilk gebeligimde reglime 8 gün kala öğrenmistim aslında ama bugün saydım yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince test silik pozitif olmus. Bugün yumurtlama üzerinden daha 9 gün geçmis oluyor. 2 gün daha bekleyip öyle test yapıyım diye düşündüm.