2024annesi Merhaba arkadaşlar. Bebeğiniz için hangi kamerayı aldınız, memnun olduğunuz marka model linki verebilir misiniz? Internetten alisverisler daha uygun oluyor genelde.
Crnsln 2024annesi Motorola aldık hem ekranı var hem de telefondan izleyebiliyoruz görüntü kalitesi de iyi baya
teachermom1 2024annesi Kiwi aldık uygun fiyatlı olduğu için. Prize bağlı çalışıyor 2 cihaz aynı anda izleme yapabiliyor. Öneririm.
2024annesi ipeklinaismom Elus Özellikleri nasıl ? Mesela telefondan mı izliyorsunuz? ayrı ekranlı mı sizinki. Şarjlı mı elektrikli mı?
Elifnurky18 ipeklinaismom Kızlar alanlar hangi model aldi acaba. Ben xiaomi c200 ve c300 u arastirdim ama mobil veriyle izleyemiyomusuz. İs yerimde wifi yok mobil veriyle de izleyemezsem bi anlami kalmiuo. Sizinkiler nasil acaba mobil veriyle izleyeniniz var mi
Drfatma Ayrı ekranlılar daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşım bana weewell önerdi daha almadım, diğerlerinde sürekli elinde telefon olması gerekiyor dedi
Pepela08 Drfatma weevell alacaktım bende fakat aynı özelliklere sahip bebevo markasını aldık biz ekranı weewele göre daha büyük.deneme amaçlı kullandık şuanlık bi sıkıntı yok.biraz daha uygun fiyatlı yorumlardan falanda bakabilirsiniz
Gizem9688 Bebegimiz doğmadi ama kedimizi evde yalnız birakiyoruz ise giderken diye kamerayi kurduk kullaniyoruz memnunuz. Xaomi 360. Hem uygun fiyatli hem eşim de ben de telefonumuzdan ayri ayri eve bakabiliyoruz işte olsak da. Sevdik
Elifnurky18 Gizem9688 mobil veriyle izleniyo mu acaba ben arastirdim sadece wifi ile izleniyo diyo. Ama benim is yerimde wifi yok. Dogrusu nedir acaba
EceQueen Xiaomi aldık çok amaçlı olsun diye ama ses iletimi vs yetersiz. Bebek kamerası olarak ayrı bir ürün daha alacağız
MorKelebek54 2024annesi 1 aydir kullanıyorum resmen elim ayagim herseyim oldu. İlk basta alirken nkrmal telsiz mi alsam diye düşündüm ama alincaksa kesinlikle kamerali alinmali televizyon izler t oglumu izliyorum😂 fiyati maalesef yuksek ben alirken 5 bine almistim sallanan koltuk almak yerine bunu aldim. En azindan en ihtiyacim olan biseyi almak istedim. baska modellerde daha uygunlari tsniki var. Bu oarayi kameraya vermek yerine daha uyguna baska marka alin bebeğin baska ihtiyaclarini girun cok daha iyi. Fikir olsun diye stmak istedim yinede. Bu arsda ternyol fiusti cok yuksek alincaksa e bebekden alinmali
1kedi1bebe 2024annesi xiaomi nin bu tarz aletlerinden hep memnun kalmış biri olarak ilk etapta hayvanlarım için aldığım kamerayı bebişim için de kullandım. Tavsiye ederim . Xiaomi mi c400 modeli bizimki
balim35 @Elus Eşim bana sormadan almış daha kullanmadık ama ekstra bir ekranı yok memnun musunuz gerçekten 🙈 Harekete duyarlı kamera kurup baktık ama ben telefondan bakacakmışım sanırım ekstra ekran olmaması içime sinmedi
xhbgns 2024annesi Amazondan anker eufy 360 security aldık gayet memnunuz hassasiyeti bildirimleri vs çok iyi mi ile arasında kalmıştık uzun araştırmalar sonucu eufy aldık iyi ki almışım dediğim şeylerin başında gelir evde rahat oturuyorsam çocuk uyurken sebebi kameranın çok iyi olması. Türkçe dil desteği yok bu arada ama temel İngilizce ile de gayet kurulum vs yapıp kullanabilirsiniz öyle zorlayıcı bir uygulaması yok 🌸