Milina Merhaba ben 26 haftalık oldum bugün 23 haftalıkken rahim ağzında kısalma var dedi doktor progestan fitil verdi günde üç kere kullanıyorum ama son bir kaç gündür biraz sulu bir şekilde fitil dışarı çıkıyor önce öyle değildi sadece kireç gibi çıkıyordu normal mi sizce
minnosbirkiz Milina sulu çıkması normal olan, iyice itildiği ve eridiği anlamına geliyor ☺️ bütün bütün, krem formunda, parça şekilde akınca fitil tam anlamıyla erimemiş oluyor
Enfal_06 Milina rahim ağzında kısalma olduğunu nasıl anladiniz nasıl anlaşılıyor ağrı felan oluyor mu
Milina minnosbirkiz içim rahatladı biraz çünkü iki haftadır böyle birşey yoktu üç gündür su gibi sıvıyla ıslaklık hissediyorum ve fitilde geliyor onunla bende biran korktum acikcasi
Milina Enfal_06 benim kasıklarımda ağrı oluyordu birde bebegi biras aşağıda hissediyordum normal sanmistim ilk gebeligim ben fark etmedim randevu zamanım gelmişti gittim doktor ağrı veya sancı oluyor mu dedi bende kasıklarımda oluyor dedim rahim ağzında kısalma var dedi fitil verdi günde üç kere kullanıyorum şuan
Milina birkimseee ilk karından baktı kisalmayi fark etti daha sonra alttan ölçtü kısalma net olsun diye