Dilaraogzhn Herkese günaydın bugun 39+0 oldum normal doğum bekliyorum ama hiç bir hareket yok giderek umudum tükenmeye başladı , çok ağırlaştım benim gibi olanlar var mı 40. Haftayı beklemeli miyim ? Yoksa doktor almak isterse okey mi diyeyim ?
senahicret Dilaraogzhn 38+6. Bende de belirti yok. Bu hafta çok kasık ağrım oldu. Acaba dedim ama maalesef hiç bir belirti yok.
Sumeyyeky Dilaraogzhn tam 39+0 benim de dün nişan geldi bugün kontrolüm var koskoca 9 ay geçti kontrole gitmek için saatler geçmiyor gibi 🥹
Kalbimxkk23 Dilaraogzhn valla. Cnm çatı muayenesi olucam normal doğum istiyorum eğer uygunsa 40 beklemeyi düşünüyorum ben 36+3
Muallime-fmo Ben de aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun gerçekten beklemek de çok yorucu. Sıcaklar bir yandan vücut ağrıları bir yandan 😭 Benim de doktorum 41 e kadar bekleriz daha zamanı var acele etme diyor.
Dilaraogzhn Muallime-fmo ben bu hafta bile zor dayanacak gibiyim. 41 kadar bekleyebilirsen seni tebrik ediyorum🌼 su an bile bana zor geçiyor desem
Dilaraogzhn senahicret bazen ağrı hissediyorum ama geçiyor sürekli değil şiddetli değil birdenbire olur mu ki diye umut ediyorum. Ama ümidim azaldı sanki Perşembe belki sezeryan talep ederim
Tugceprlr Bende 37+2 deyim. Bayramda doktorum tatile gideceği için aşırı zor bi durumda bıraktı bizi. Normal doğum da yapabilirsin ama 20 kg almışsın risklide olabilir ama istersen 14 ünde sezeryan yapalım diyor aşırı karmaşık durumda kaldım 😔
Dilaraogzhn Tugceprlr bende 20 ye yakın aldım 19 su an bence normal doğuma engek değil ablam 22 aldı ve doğurdu hemde 2 kez
Muallime-fmo Dilaraogzhn Ben de bekleyebileceğimi çok sanmıyorum daha önce hiç bel ağrım olmamıştı bugün bel ağrım var bakalım doğacak mı bekliyorum. Akşama kadar şiddetlenirse gideceğim doktora
Aybukeninannesi01 Dilaraogzhn ilk kızımda tam 39 haftada dr konturoluna gitmiştim hep normal olarak ilerlemiştik ve bebek anne karnında kakasını yemiş diye direk sezeryan olmuştum bu kızımda tam uygulamaya göre 40 haftalık oldum dr göre 39 hafta mecburi sezeryan olcam gene yarın 🥹sizde sık sık konturola gidin bi sorun olmazsa 42 haftaya kadar gününüz var
Dilaraogzhn Aybukeninannesi01 ay en korktuğum şey bu kaka yeme durumu:( umarım bir sey olmaz sağlıkla doğar