Hatice5855 Kızlar az önce leke gördüm adetime 9 gün var büyük ihtimalle bu seferde kimyasal oldu. Sizce hemotoloji ye gitsem Bi faydası olur mu. Belki bagışıklıkla ilgisi vardır. Kadın dogum doktoru yumurtadan kaynaklı dedı bende pcos var. Ne yapmalıyım sizce
Srp53 Hatice5855 benim ilkinde kalbi durdu ikinci kimyasal oldu doktor beni hem hematolojiye hem de tıbbi genetiğe gönderdi eğer tekrarlıyorsa pıhtılaşma ya da bağışıklıkla ilgili de problem olabilir gidin tabii ki. Ama pcosta kalitesiz yumurta oluyor diye biliyorum.
Lila2455 Hatice5855 canım adete 9 gün var diyorsun yumurtlama zamanını biliyorsan yerleşme kanaması da olabilir bekle bence bi adet olduktan sonra gidersin hemotolojiye eğer yine kimyasal olduysa dersen gebelik kayıplarım oldu genetik pıhtılaşma testime baktırmak istiyorum diye
_Mother_ Hatice5855 benimde Şubat ayında kimyasal oldu doktorum senlik bir sorun olduğunu düşünmüyorum eşin orenk versin morfoloji bozukluğundan dolayı olabiliyor bazen dedi temiz çıktı oda önlem amaçlı bı daha ki gebelikte coraspin kullanacam mesela doktorun bununla ilgili birşey demedi mi pıhtılaşma dan dolayı da olabiliyormuş inşallah sağlıklıdır
Hatice5855 Srp53 evet malesef pcos var. Genetiğe gitmiştim Bi sorun yoktu. Hemotoloji ye gidicem sanırım
Hatice5855 Lila2455 canım 25 mayıs kahverengi leke gördüm b defa sadece 3 gün sonra test yaptım pozitifti. Kan vermedim adetimi bekliyim dedim. Bu gün leke görünce yine kimyasal diye düşünüyorum. 3 aydır üst üste oluyor. Genetik test yaptım canım sorun çıkmadı
Hatice5855 _Mother_ genetik test yaptım canım sorun yok. 3 aydır üst üste oluyor. Doktorum Yumurta kalıtesıne baglı dedi. Eşimde de sorun yok. Bilemiyorum. Tükendim valahi hiç bir şey yapasım yok artık 😢
Srp53 Hatice5855 gidin benim hematologist bi sorun çıkmadı genetiği bekliyorum ama ihmal etmeyin. Eğer onda da sorun çıkmazsa pcos kaynaklıdır bence de.
Lila2455 Hatice5855 canım o zaman şükür gebe kalabiliyorsun o zaman senin yapman gereken yumurta kaliteni artırmak onun için kürler var özellikle avokado incir yumurta balık yeşil yapraklı sebzeler yemeye özen göster paketli gıdalardan dışarıdaki kızartma yemeklerden uzak dur bir kaç ay bunu düzen haline getir olucak🥰
_Mother_ Hatice5855 senin adına çok üzüldüm evet insan da kötü bir hissiyat oluyor inşallah sağlıklı gebeliktir yerleşme kanaması yaşıyorsundur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Hatice5855 Lila2455 inşalah olur canım. Düşük olunca çok çok üzülüyorum 😢şuan folıkasit kullanıyorum beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum. Sağlıklı gebelıklerımıx olsun inşallah