Sadeceanne2 Tugce_12 haksız lar mı 😄😄 anne karnında ne acıkması ne gazı ne ağrısı ne rahatsız edeni var. Dünyaya gelip geçim derdine düşüp birde bu ekonominin içine doğacağını anlamıştır bebiş 😄😄 bende olsam kalabildiğim kadar kalırım
ttazeannee Yaprakdokumuseverr Kız senin de mi kesildi sancılar dün yazmıştın saat tut düzenli mi demiştim hatta benimde kesildi sancı mancı yok son 3 gün kalmış gösteriyor uygulama iyice stres oldum stresten daha çok mu etkileniyor bebekler anlamadım
Yaprakdokumuseverr ttazeannee ay evet ya o kadar düzenliydi ki 2 saat sürdü 20 dk da 15 dk da en son 10 dk bile düştü sonra tık diye gitti şok oldum 😂
balbadem1 Clementein bende aynı böyleyim doktordan geliyorum şimdi tansiyonum yüksek çıktı eğer bugün yüksek olursa hep yarın gidicem tekrar ama çıkmazsa çarşamba gidicem kendi gelmezse müdahele ederiz dedi suni verecek sanırım çarşamba 40 hafta oluyorum
Darkgod 40+5 eltım de 41 dr doğum başlatacak doktor ıkı güne gelmezse gel dedı onunkı de kız birde kızlar erken gelır dıorlar 😃😃😃
ttazeannee Yaprakdokumuseverr İnan aynısını ben yaşadım bıçak gibi kesildi sonra sancılar artık neredeyse annemleri arıcaktım gelin benim sancılarım sıklaştı ben doğurcam galiba diye birden ne sancı kaldı ne bişey
Laylalaylay Clementein şimdi doktordan çıktım sonra da pilatese gittim, 38+5 ama bebek 3680 olmuş doktor haftaya doğurursun diyor ama bebişin keyfi çok yerinde hiç gelesi yok 😂
Nuramazan Doğum yaptınız mı acaba ben de aynı durumdayım dün sancım vardı düzenli gibiyidi dinlenince kesildi yine mi değil dedim cuma 40 haftam dolacak tam sürekli beklemedeyim ama gelen giden yok😅