Ağrım olduğu için bugün acile hastaneye gelmiştim. Allahdan kendi doktorum nöbetçi olduğu için takibim ve ameliyatım güzel geçti. Çünkü sağlık sebeplerinden dolayı normal doğum yapamazdım ve devlet hastanesi genellikle normal doğuma zorladıkları için hep korkuyordum. Şans bugün yüzüme güldü. Nst de çok nadir ağrım vardı. Açılma kanamam yoktu. Ama bebeğimin kalp atışları hızlı olduğu için doktorum almak istiyorum dedi. Ameliyata dair hiçbir şey hatırlamıyorum sadece uyandığımda bebeğimin doğduğunu söylediler . Çok üşümüştüm ve çok sırtım ağrıyordu beni en çok bunlar zorladı. Şuan da sezaryen ağrım var ama az gibi inşallah da çok olmaz. Bebeğim memeyi kolay kavradı çünkü ucu çıkık durumdaydı. Sadece emerken süt az geldiği için bizde ona vermeden önce biraz sağar gibi yapıyoruz ucuna getiriyoruz o daha kolay kavrıyor ve emiyor. Yani o yüzden sağma makineniz de yanınızda olsun. Kanamam aşırı yok normal düzeyde inşallah o da çok olmaz i. Sezaryen olacaksanız mutlaka kayısılı meyvesuyu alın aldırın gaz çıkarınca ağrınız daha az oluyor o da kolay gaz çıkarmanıza yardımcı oluyor. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz benim aklıma gelen bunlar