EceNaz26 Üstüm başım mahvoldu durmuyor erken doğum riskim var kasılmalarım var ve bir anda deli gibi süt gelmeye başladı su süt karışımı daha doğrusu sütyenimden üstüme geçiyor. Normal mi yoksa doğum mu yaklaşıyor diye böyle oluyor
_Mother_ EceNaz26 doktorunuza danıştınız mi sancinin durması için iğne serum vs yapıldı mı acaba merak edip göğüsünüzü sıktıniz mi veya ucunu kaşıdınız mı ucunda tıpa gibi beyaz şeyler oluyor o kabukları kalkınca süt akabiliyormuş çünkü benimde 3 ayimdan sonra süt geliyordu ama dediğiniz şekilde değildi tabi ki umarım sağlıkla alırsın kucağına
EceNaz26 Ecemss16 bu zamana kadar yoktu aslında bir anda sancılar başladı belirli bir sebep söylemediler
Ebrusisli EceNaz26 28+1 haftalığım benimde geliyor hatta gece yatıyorum kalkıyorum sütyenim hep ıslak ama sıkma uyarı verme sakın yani normal bir şey bu aşırı çoksa bunu doktora bir danış canım
Sedaork4 EceNaz26 merhaba canım bende 31+2 haftalık hamileyim benimde erken doğum riskim var progestan fitil ve adalat kullanıyorum 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdık. Kasılmalarınız nasıl oluyor birde bebek kaç kilo
EceNaz26 eylulmihrasmom ped koydum fakat acısından duramıyorum kendi kendine akanda birşey yok diğeri aşırı şiş ve aciyor
1prensesannesi__ EceNaz26 bende 30+1deyim damla damla süt gelmeye basladi sag meme ucum felaket aciyo ve kasiniyo ama surekli olarak el sürmek rahim kasılmalarını tetikliyormuş o yuzden olabildigince ellemiyorum sende elleme canım zaten 2 ay kalmis şu bir ayi atlatsak gerisi kolay gelse de erken sayilmiyo
Ebrusisli EceNaz26 benimde perşembe günü randevum sor bakalım ne diyecek bilgi verirsin eğer gelmesini önleyen bir şey varsa bilgimiz olur
EceNaz26 Ebrusisli gelmesini engelleyecek birsey yok ped kullanmaya devam dedi kesinlikle dokunma sıkma dedi o kadar
1prensesannesi__ EceNaz26 insAllah gecer canım cok dua et ve meme ucuna olabildiginde elleme doktoruna danis krem falan verir belki
1prensesannesi__ EceNaz26 Allah sifa versin canim zamani gelince saglikla kucagina almak nasip olsun insAllah
Deletedmom_789 Gittinizmi doktora ne dedi ? Bende sizin gibiyim çok geliyor 🧿🪬doktor normal diyor sütyenime baktığımda artık kurumuş yapış yapış oluyor 😅