Srp11 Aslihanbas güzel gidiyor çok şükür miğde bulantısı falan hiç yaşamadım sadece biraz koku hassasiyetim oldu 12 haftada çok az bir kanamam oldu damla şeklinde peçeteye bulaşan kontrole geldim doktor hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi tedbir amaçlı progestana başlattı halla da kullanmaya devam ediyorum ama herhangi bir kanamam yok çok şükür
Sehertass Aslihanbas kızlar kaç kilo aldınız ödemler başladımi vücutdan çok korkuyorum ödem toplamaktan bende 16+2 günlüğüm ✨🫠
Aysegulll_37_annelikk Sehertass aramızda 2 gün var benim de 16 +4 ben 72 kiloyla hamile kaldım bulantılarım iştahsızligim oldu 68 e kadar düştüm şuan 70 kiloyum hamile kaldığım kiloya bile gelemedim daha bu durum beni üzüyor bebeğim sanki zayıf kalacakmış gibi geliyor
Fts3333 Ahyeluz hiç bi sorun olmuo bnm kzıımda 10 gün geriden geliyordu şükür sağlıkla geldi yanlız 2800 gram doğdu o kadar şimdi yine hamileyim bu kızımda 1 hafta önden gelio bakalım ayarsız bnm evlatlar anaları gibi 🙈
surprizbebe Ben de 3 kilo aldım 53 ile başlamıştım.karbonhidrata yüklendim bulantılardan.o yüzden normal görüyorum. Ödem vs yok ama sağ kalçamda ağrı var beni oturup kalkarken ya da eğilip doğrulurken zıplatıyo acıdan.haftalar ilerledikçe ağrım artıyor
Cloudtg surprizbebe doktoruna danış canm bende öyleydim magnezyum önerdi agrım olduğunda içiyorum birde günlük 1 tane sade soda inşallah sanada iyi gelir
kuzeymom__ surprizbebe yaa sizde de mi aynı sorun var 🥺 Benimde aynı şekilde yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum yatakta dönerken uykumda bile ağlıyormuşum eşim söyledi gerçekten dayanılmaz bi hal almaya başladı
Ranim Bizde 16+0 58 kiloyla başladım şimdi 56 kiloyum iştahsızlık bulantı kusma o yüzden alamıyorum 😥😣