Ipekulas Kızlar merhaba bu ay içinde doğumum bekleniyor hayırlısıyla kucağıma alcam sorum şu çevrenizde yapabilen var mı önerinize ihtiyacım var Ben başkalarının yanında çalışmakta aşırı zorlanıyorum sevmiyorum ve çok mutsuz oluyorum şimdi bide bebeğim olcak bana bi iş kurmak istiyoruz eşimle çalışmak istiyorum eşimde istiyor bebeğimle birlikte ne iş yapabilriim sizce bebeğim 6-7 aylık olana kadar bekleyelim diyoruz. Şöyle ki kimsenin gelip bebeğe bakmak için bizle yaşamasını istemiyorum aklımda fotoğrafçılık var mesela yapabilir miyim? Yada bebek sıpa merkezi bebeğimle nasıl olur yada başka önerileirniz var mı? Çok karışık yazdım kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir 🥲
myavocado Ipekulas biraz mesleğinizle alakalı, ne iş yapıyordunuz bebekten önce, ona yakın bir şeyler olmalı bence, hiç bilmediğiniz bir alan olursa sıfırdan işe girusmek riskli olur
Deletedmom_115 Ipekulas yaparken kendini mutlu ve rahat hissedebileceğim gerektiğinde eşininde destek olabileceği bir iş yapmalısın mesela e ticaret yapabilirsin bi yer tutarsın internetten satış yaparsın kimsede gelmez çocuk da yanında olur rahat olursun kargolarına vs eşimde yardım eder örneğin lohusa setleri satarsın yada piyasayı araştırıp satacağın şeyi belirlersin reklamlar vs verirsin çok getirisi olur
gdaslik Ipekulas grafik tasarım işini biliyorsan bir dijital baskı merkeziyle aracı fiyatıyla çalışıp tasarım ve baskı işi yapabilirsin evden.
Aylaa123 Ipekulas söylediğiniz işlerin ikiside profesyonellik isteyen işler insanlar o işi yapmak için eğitim alıyor eğer bilgi sahibi değilseniz onları yapmanız zor malesef özellikle bebek sıpa merkezi göründüğü gibi kolay bi iş değil öncesinde gidip belgeler ve eğiitm alırsanız yapabilirsiniz öyle bir dğşünceniz varsa doğuma kadar eğitimi tamamlayıp açın 🌸