Purple95 Merhabalar, bu haftalarda olup kanama yaşayan var mı? İç çamaşırımı kirletmeyecek kadar, sildikçe gelen lekelenme şeklinde; rengi kahverengi/pembe değişiyor. 2 farklı doktor baktı, rahimde kanama izlenmedi, kese oluşmuş ama bebek görünmedi henüz.
Yeniyeniden Purple95 dün yaşadım bende çok olmasada peçeteye geldi tabiki korktum hemen gittik doktora hersey olabilir dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı varmi yokmu diye bakacağız ne ilaç verdi ne istirhat sadece zorlanma dedi o kadar allah yardımcımız olsun
Semakeles61 Purple95 bende çok yoğun şekilde dün oldum kanama küçük bir parça düştü ama çok şükür kese falan duruyor rahimle alakalı dedi bana kanamam önceki gebeliğimde rahim kısalığım vardı 2 gündür hastanede yatıyorum serum takılıyor kanamam azaldı
Havvabektas Purple95 ben yaşadım 5 haftalık lekelenme aynı pembe kahverengi doktor düşük teklhlikesi progestan verdi ve istirahat fakat bı kaç gün sonra yoğun kanama geçirdim hastanede yattım sonra kanama durdu lekelenme devam etti yaklaşık iki hafta lavabo hariç hiç kalkmadım çok şükür atlattık 8+6 olduk
Semakeles61 Yeniyeniden neden ilaç iğne falan yazmadı ki nsıl bir doktordur o önlem almadı bana yatış yapıldı mümkünse kalkmayın lavabo harici
Yeniyeniden Semakeles61 valla kese var sadece kalp atisi olmadigi icinmis zaten düşeceği varsa dusermis biz önlem ayıptan dusmesini engel.olsakta saglissizda daha zormuş falanda gilan birde özel yani
Semakeles61 Yeniyeniden benimde 2 gündür kanamam var yatış yaptı doktorum özel hastane benimde 5+4 dedi doktor kese var benimde henüz kalp atışı oluşmadı daha küçük
Purple95 Yeniyeniden başka, iyi bir doktora görünmenizi öneririm kanamanın rengi ne olursa olsun korkulan bir şey çünkü. 😔
Yeniyeniden Purple95 daha nereye gideyim kiz bursadaki en iyi hastanelerden birine gittim ;) adam ben gerçekleri soylerim dedi yaşın var zaten diyor sağlıksız gebelik olabilir onuruna bırak diyor 😀 sana ilaç versem ne olacak düşecek.olani tutmayami çalışalım diyor sonra kürtaja kadar gidiyor dedi.. valla bilmiyorum artık hakkımda hayırlısı 2 haftaya kadar birsey olmazsa belki kalp atışını duyarız umudum yoktu hepten tuketti
Yeniyeniden Purple95 kendi doktorumlada konuştum sorun yok o kadar olabilir dedi çok kanama olmadığı sürece sakın ol dedi
Purple95 Sabah akşam 2şer tane progestana başladım kanamam gelmedi bir daha, umarım bir daha gelmez. 😣
Purple95 Yeniyeniden Allah allah doktorun yaklaşımı ilginç geldi. 🤨 benim doktorum da sağlıklı embriyoysa dayanır şuan bilemeyiz dedi ama önlem amaçlı da verdi yine de progestanı ve kanamam dünden beri olmuyor
Yeniyeniden Semakeles61 kendi doktorum ilerde konuştum bugün çok varsa sorun olur dedi az dedim sorun olmaz bu haftalarda olur dedi seninle ikimizi allah sonumuzu hayır etsin kalp atislarini gorebilseydik iyidi🙂
Purple95 Yeniyeniden İnsan kime inanacağını şaşırıyor burda da benzer durumda olanları okuyunca farklı ilaçlar tedaviler uygulandığını görüyorsun insana iyice kafa karışıklığı geliyor Allah hayra çıkarsın sağlıkla ilerlesin herkesin süreci inşallah 🙏🏼