Mervenr00 Ranipcneg benim kızım 41 de geldi bence kızı erkeği yok ya geç gelmek isteyen bebek her türlü geç geliyor 😂 şimdi oglum olucak Allah izin verirse sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi
Mihrican_22 Kalbimxkk23 ağrılarım oluyor ara ara kasıklarda bacak kalça bel ağrım var vücudum yanıyor goguslerde ağrı akıntı iştah artışı birde bir kaç gündür bebeğin hareketleri baya az neden bilmiyorum akıntım da çoğaldı
Susam-1 YaseminU bende 34+2 yim bende de 3 gündür kasık ağrım ve batma var böyle değildir aniden böyle oldum ellerim ayaklarım şişiyor yürürken ağrım oluyor bu hafta kontrolüm var
YaseminU Susam-1 aaaa aynıyız ben de ağrım sancım olunca dedim herhalde temmuzu bulmaz doğum benimde 15 Haziran da kontrolüm var şu an herşey normal demişti bakalım sonraki kontrol nasıl geçecek
Cagladogandilek Sbhakcnn Ebrusisli Bende sizinle aynıyım çok ekşi yiyorum limon hastasıyım zaten severdim hamileliğimde daha bir düştüm sankiii 😐 31 haftalığızz sadece bebiş kilo aldı bende hiçbirşey yok ama tuz ve limon konusundan dolayı ödemlesmelerimiz baş gösteriyorr dikkat etmemiz gerekkk artık sanırımmm😌😌
Ebrusisli Cagladogandilek ama napalım bizde keyiften değil Onuda hamilelikten dolayı yiyoruz 😂😂 aşeriyoruz
fatos2404 Ranipcneg yok kız aha benimki gelmiyor açıklığımda var 36’da sancılarım vardı şimdi tık yok kandırıyorlar bizi 😂
Tuenl2 Sbhakcnn 34+1 bu aralar ara sıra ağrılarım oluyor soğuk soğuk ter döküyorum ama 5-10 saniye sonra geçiyor yalancı sancı dedikleri öyle bişey mi acaba regl ağrısına benziyor
Zeynepkrkzk Kızlar 9 haftaya girdim doktor ultrasonda bebeği göremediğini boş gebelik olabileceğini söyledi bu durumu yaşayan var mı aranızda ya da bebeği önce görünmeyip sonra görünen oldu mu 🥺🙏🏻
Bubenimevet Zeynepkrkzk benim 8+1 ama keseyi daha erken görüyorlar hatta kalp atışını 6+5de görüyorlar bildiğim kadarıyla. siz ilk mi gittiniz yani daha önce bakmışlarmıydı inşallah seninledir yavrun. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sağlıkla evlat versin inşallah
Cagladogandilek Ebrusisli Aynen öyle bakalım doğum sonrası nasıl olucak durumlar sizde dikkat etinn akşamları mümkün olduğunca birşey yememeye özen gösteriyorum bu hafifletir belki doğumumuza kadar
Sarina98 28 hafta bitiyor ve şişmeye başladım her yerim kötük gibi. 32 34 haftalarda doktor kontrolüm var, sonrasında da sezeryane gün alacağız bakalım..
Mommelike Ranipcneg kırık beyaz yumurta akının aynısı jöle gibi ama çok geldi avucumun yarısı doldurur akmamış zaten peçeteyr toplandı silince
Ranipcneg Mommelike Senin ki baya yogunmuş bir doktora görün canım yada yakınında sağlık ocağı varsa oraya görün istersen