Yesimdeniz Sevimurl ben aydan aya gidiyorum sürekli ultrasona girmek bebeğe iyi gelmiyo şuan 31+3 haftalık olduk ayın 10.nunda randevum var ayda bir kere gitmek en iyisi
Yesimdeniz Sevimurl ben ilk hamileliğimden beri hep aydan aya gidiyorum şuan 5.inci hamileliğim bundada aydan aya gidiyorum hep
YaseminU 34+2 haftadayım özellikle son iki haftadır çok az yorulsam belimden kasığa doğru sancı giriyor. Arada yürüyüş yapıyorum zaten ağırlık Çöktü penguen gibi yürüyorum bir de yürürken kasıklarda çok sancı oluyor bu haftalarda bunları yaşayan var mı?
Susam-1 YaseminU bende 34+2 yim bende de 3 gündür kasık ağrım ve batma var böyle değildir aniden böyle oldum ellerim ayaklarım şişiyor yürürken ağrım oluyor bu hafta kontrolüm var
Ozlem23MZS Makbule_ 3. Hamileligim halen kükürme illettinden kurtulmuś degilim. 21+4 günlük. Sakız dene iyi geliyor. En azindan tukurmeni önlüyor. Gercekten cok zor bir durum sosyal hayati perişan ediyor.
Makbule_ Ozlem23MZS mide bulantınız da varmıydı benim aşırı çok yataktan kalkmak istemiyorum ama bakım isteyen birde kızım var 3 yaşına gircek
nur-2706 Aerithma aynı haftadayız . Var mı gelme isteği bebişin 🤭 bizimkinin doğmak ile pek bi ilgisi yok gibi