Rehdaveannesi Badgirl_ 38+4 teyim, neredeyse 1 aydır kasılmalarım var ama inatçı benim oğlan 😅Geceleri uyutmuyor, hep baskı var ve ağrı
Nur3955 Badgirl_ dün gece gittim belde karın altında ağrı vardı sancı yok dedi birde alttan baktı açıklık yok hafif acıyor ama çokta bişi değil çocuğun baskısın da ki acı daha fazla oluyor
minnos1mom 37+3 üm , karnım sertleşiyor bebek içerde toplanıyor gibi ya da gerilme hareketi yapıyor gibi hissediyorum, Nişan felan olmadı henüz, heyecanla bekliyorum
Nalinnn14 minnos1mom pilates topunda egzersiz yapıyorum yürüyüş yapıyorum bi de doktorum bir iki hareket gösterdi pelvis kemiklerinin gevşemesi için instagramda falanda var onları yapıyorum
Nalinnn14 Badgirl_ kasılmalarda oluyodu arada bir ama açıklığım yok muayene oldum çarşamba kontrolüm var tekrar bakılır muhtemelen hala sancı kasılma oluyo
Kullaniciadi123 Nalinnn14 bugün gün boyunca kasilmam oldu kasilmalar 11.dakikada bir olmak üzere başladı 8 dakkaya düştü 7ye düştü 5.dakikada.birmoldugu oldu ama 3 saat boyunca araliksi.devam.etti şuan yine girip.cikiyor.ama.aralarindaki mesafe uzadı ne şimdi buuu
Badgirl_ Kullaniciadi123 bence sizin doğumunuz yakın nisan da gelmiş zaten takip edip doktora gidebilirsiniz
Nalinnn14 Kullaniciadi123 benimde 2-3 dk da bir olmuştu kesin doğurcam diye gittim sancılar yetersiz diye geri gönderdi doktorum bunlar doğuma hazırlık dedi dayanılmaz olduğu zaman ve kasılma süresi 1-1.5 dk kadar uzun sürdüğünde gel dedi
Kullaniciadi123 Badgirl_ ay hadi İnsaAallah hayirlisiyla, yarına kadar gozlemleyim bakalım bende artık doğurmak istiyorum yarın tam 39 oluyorum
Kullaniciadi123 Nalinnn14 yaa, valla dayanamıyorum artık ya bir an önce.dogurmak.istiyorum, benimki 6-7 dakkada bir olursa gel demisti, bir de bugün iki defa büyük tuvalet yapma isteğim oldu ama tuvalete gidiyorum bişey yok
Mommelike Badgirl_ yaa 36 erken dediler bana ama akıntıda böyle olmazki akar zaten 🥲😂 internette 36 ve sonrası yazıyo
Yasmn123 Badgirl_ ilk gebeliğim de bilmediğimden soruyorum kasılma ve sertleşme nasıl oluyor biraz tarif edebilir misiniz
Badgirl_ Yasmn123 canım karnın çok sert oluyor bebek toplanıyor birden taş gibi oluyor karnin eğer yasarsan bi tuhaflik olduğunu anlayacaksndir zaten
Kullaniciadi123 Nalinnn14 Allah ikimizede kolay hayırlı sağlıklı doğum.nasipnetsin sende çok yıprandım mi
Nalinnn14 Kullaniciadi123 amin inşallah 🙏🏻 benim için yorucu bi gebelik süreciydi iş yoğunluğu uzak mesafe gidip geldim hep dinlenemedim