Suhedaksy Haftamdayım ve uyuyamıyorum bacaklarım çok huzursuz var mı aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan
Rabiul Suhedaksy 16. Haftadan beri çekiyorum 33. Haftadayım magnezyum içiyorum ama işe yaramıyor malesef
Meczup Suhedaksy bende 30. Haftadayım aynı şikayetten muzdaribim. Geceleri uyuyamıyorum şuan mesela yatakta sağa sola dönüp tepiniyorum resmen. 😓😞
chrysanthemum Bacakları sureklı hareket ettırme hissi ve keske bırısı bacaklarımı ezerek masaj yapsa hissiyse ben de yasıyorum masaj yapılınca gecıyor yoksa uyku bıle uyutmaz cok rahatsız edıcı oluyor. Magmezyum da kullanıyorum
Minnosanne- Ay bende 36 haftalıgım kasıgımdan baslayan bir agrı ne uyutuyor ne kaldırıyor yerimden. Felc gibiyim Allahım korusun. İnsallah gecicidir. Yatakta dönerken aglıyarak dönüyorum
Minnosanne- Suhedaksy ay yok ya 2 aydır böyleyim😂 sadece bu haftalık olsa sevinirdim valla dogumun habercisiymis diye . Hatta doguruyumda kurtuluyum bu agrıdan diyorum ama yok daha var😂
ygzalp-erol42 Bundan daha beter bi durum olamaz bence😢 gün ışıyana kadar ayaktayım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çok kötü bişe😢 inşallah doğumdan sonra geçer tek korkum bu😢