Ysmnpmk _Ozgee_ canım ben tiroid ilacını sabah aç karnına içiyorum Demir ilacinida gece 11de çünkü tiroid ilacindan sonra bu ilaç icilmiyor en uygun ve aç kaldığım saat gece. Demir ilacindan sonra çünkü 2 3 saat bişey yememek gerekiyor ve gündüz bu mümkün değil her saat başı az az biseyler atistiriyorum
dika Sulearas her doktorun bir bildiği vardır şuanlik folik asit kullanıyorum pazartesi gittiğim gün bebe aspirini yazdı dedi kan sulandırıcı dedi kullan 2 hafta sonra geldiğinde bakacağız ona göre bakalım nasip
dika Ssrky benim doktorum şimdilik istemedi bebe aspirini yazdı 2 hafta sonra gel dedi demir ilacı içinde siyah çekirdekli kuru üzüm aç karınla bir avuç ye dedi
Tugce_12 _Ozgee_ Demir ilacını da tiroid ilacını da sabahları aç karnına alıyorum ilk demir ilacını yutuyorum 1 saat sonra da tiroid ilacını 1 saat sonrasında da kahvaltımı yapıyorum canım
Dnznrgz _Ozgee_ sabah levotiron aliyorum oglen ve aksam demir ilacı bide sabah aksam magnezyum var ortalik birbirine girdi valla magnezyumuda yemeklerden sonra aliyorum iki ilacta demirle etkilesime giriyormus 🙄
madameux Dnznrgz magnezyumla demirin arasina ne kadar sure koyuyosun duymamistim etkilesime girdiklerini
Ssrky madameux doktorum en iyisini bilir demedim. Ayrıca doktorlar varken Google’dan araştırılacak bir konu değil. Ben kimseyi yönlendirmeye de çalışmadım kendi içimde oluşan korkuyu siz tahmin edersiniz . Sonuçta gebeyiz değil mi? Ne bu yargılayacak tavır ?
madameux Ssrky krndi kullanımınız en doğru sanarak başka bir gebeyi strese sokmamayi dusunup ya acaba ben mi yanlis biliyorum demeniz daha faydali olur. Ayrica herseyi kontrol edin her tip diplomasi alan bu isi dogru yapiyor diye bi kaide yok.
Dnznrgz madameux demirin emilimi azaltıyor birde bende ishal sorunu yaratti aralarini açınca sorun düzeldi ort 2 saat kadar oluyor genelde mesela yarim saat once magnezyum ictim 12 gibi demir içeceğim
madameux Dnznrgz ben demiri gece yatmadan iciyorum son dakikaya kadar yiyip ictigimden :D magnezyumu tok icebiliyoruz ama degil mi sorun olmuyo
gdaslik _Ozgee_ ikisinin arasında yarım saat 1 saat aralık bırakarak içiyorum ben. Tiroid ilacını mümkün olan en erken saatte içmek gerekiyormuş asıl saati sabah 6 ama ben 7 de uyanıyorum o saatte içiyorum.
_Ozgee_ Sulearas demir ilacını yatmadan bende düşünüyordum da kadın doğum doktorum akşam yemeğinden önce iç dedi
_Ozgee_ madameux bende de bir sürü takviye var kafam karışıyor. B12, Magnezyum, ocean mummy, devit 🤦♀️
madameux _Ozgee_ ocean mummynin icindeki b12 yetmedi mi ya da pihtilasma yatkinliginiz mi var neden verdi doktor?
_Ozgee_ Kızlar tiroidiniz kaç çıktı? Benim 4.15 çıktı üst sınır 4.20 yazıyor test sonucunda. Doktorum ilaç vermesek bile olur ama kafan rahat etsin diye yazıyorum dedi 🤷♀️
madameux _Ozgee_ 2,5 seviyesinde olmasi isteniyor ilk 3 ayda bebegin zeka gelişimi icin cok önemli. Ben gebe kalmadan evel 4,8di. Suan 1,5-2 arasında tutmaya çalışıyoruz. 32. Haftadayim.
madameux Ssrky destansi bi ezikligin var ama her haltı kendim biliyorum tavrindan da anlaşılıyor bu kadar bagrinmana gerek yok