Papatyamm63 Sizide böylemi bizim bu yıl oldu üç defadır zam geliyor önce 140 5 ay sonra 190 sonra 240 bugün 390 oldu
chrysanthemum Öff aynen korkunç bizim de 400 şuan kafalarına göre zam yapıyorlar . Hayır bı de yeni gececek olanlara bin çeşit kampanya var eski musterılere habıre zam. Fahiş fiyat gercekten
Papatyamm63 ASE6154 eşime dedim yarın ara yda kapat dedim geçen ardik kapaticaz dedi hep zam yapıyorsunuz hemn bizim uygun pakat verdiler biz kapatmayalim diye. Yarın aricaz
ASE6154 Papatyamm63 kız öyle şey mi olur 1 senelik anlaşma olur ve bitene kadar aynı fiyattan devam eder gelen zam yeni üyelikler için geçerli olur halihazırda üye olanlara yapamazlar birşey. Aynı faturalı telefon hattı gibi 1 sene süresi vardır o süre bitene kadar aynı kampanyadan yararlanırsın
Papatyamm63 ASE6154 bende biliyorum ama şimdiye kadar kaç defadir zam geliyor. Daha iki yıldır taktık 3 defar zam geliyor anladık
ASE6154 Papatyamm63 dediğim gibi eğer 1 senelik taahhütse yapamazlar o süre dolmadan. Tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz diye biliyorum