Leyla-9 Kızlar , birsey soracaktım kan gurubu uyuşmazligi hangi kanda oluyor , bilgi verebilirmisiniz?
Dileeekk Leyla-9 ben 0 negatifim eşim 0 pozitif uyuşmazlığımız var 28 hafta iğne dedi doktor kadın negatif erkek pozitif olduğunda uyuşmazlık oluyor .
Niloyaaaaa Leyla-9 kadın negatif erkek pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor bende negatifim ama Allahtan eşimde negatif 😬
Rumeysacelikk46 O kan grubu ile değil pozitif ve negatiflikle ilgili eğer sen negatif bir kan grubuna sahipsen ve eşin pozitif kan grubuna sahipse uyuşmazlık oluyor ama sen pozitif eşin negatifse bir problem olmuyor 😊
basakc36 Dileeekk Benimle eşim arasında da var ama gebelikte iğneden bahsetmedi doktorum. Doğum sonrasında bebek benim kan grubumdan olursa iğne yapılacak
Fulya90- basakc36 siz onu doktorunuza bir daha sorun bence çünkü hamilelikte ve dogum sonrası vuruluyor diye biliyorum.
Dileeekk basakc36 bana doktor ayrıyeten dediki 28. Haftaya kadar nokta kadar bile kan görürsen hemen acile gideceksin dedi test yapacaklar sana dedi ve sonuca göre iğne erken olabilir dedi ilk öğrendiğim de çok farklı farklı doklara gittim randevu bulamadığım için hepsi de bu uyarıyı yaptı yani bence bu konuyu doktorunuza danışın bilginiz olsun
Fulya90- Ben negatif eşim pozitif ilk hamileliğimde de 28. Haftada ve doğum sonrası vuruldum. Şimdi 2. Ye hamileyim 28. Haftada doktorum tekrar vurulacaksin dedi
basakc36 Fulya90- Evet sordum özellikte ama doğum sonrasında ilk 24 saatte bakılıyor gerek görülürse yapılıyor.Bu şekilde etrafımda aynı durumu yaşayan var.kan uyuşmazlığı için test yapıldı bebeği etkilememiş