myangelson Asyarslan60 şuan bende aynı durumdayım baya gecikme oldu yumurtlama zamanımı bilemiyorum testler negatif 47. Gundeyim hala gelen giden yok 7 Haziranda olurum diye tahmin ediyorum fenalık geçireceğim artık 😂😂
Asyarslan60 myangelson ay al bende de o kadar Civan perçemi hayıt suyu regl söktürücü masaj yok anam gelmiyor 😅
_Feslegennn__34 Asyarslan60 yaa canım benım de iki gündür beyaz kremsı kokusuz akıntı başladı normalde böyle hiç olmazdı adetım 3 gun geçiktı ve göguslerım çok şiştı ve uçlarına dokunamıyorum sol kasıkta ağrılar var bayadır gebelık olabilirmı ki 🥹
Asyarslan60 _Feslegennn__34 ay inan bende aynı durumdayım kasık bel ağrım var,göğüs ucum sızlıyor arada yarın adet günüm bilmiyorum Sen neden test yapmadın
_Feslegennn__34 Asyarslan60 adete bı gun kala yaptım belirli belirsız cizgı vardı şimdi de 3 gün geçiyo yapmaya korkuyorum ve göğüslere dokunamıyorum bile kasıklarımda anıden gelen ağrılar var inşallah vardır ya siz test yaptınız mi
Asyarslan60 _Feslegennn__34 ay bence çıkar yapın ya da direkt kan verin 2 gün önce yaptım çıkmadı maalesef
_Feslegennn__34 Anneolmakistiyorum1 leke adetıme bi hafta kala olmuştu ¾ damla pembe şeklinde ondan sonrada hiç daha olmadı