Yaren3311 merhabalar. Öncelikle doktorunuz zaten gerekli testleri yapıp sizin tarafınızda bir problem var mı kontrol eder genelde reglinizin 2. Veya 3. Günü gelmeniz söylenir, eşinizi ikna edebilirseniz spermiyogram testi istenir sorun sizde olmayabilir ki bence yaptırın. Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi ve sperm kalitesi ikisinin de sayısı düşüyor o yüzden önce sorunun kaynağı bulunur. Ben ileri derecede pko hastasıydım ve ne yaptıysak olmuyordu sonuç olarak yumurtalarım az ve kalitesiz çıktı eşimin de spermlerinde problem çıktı. Ben 30 eşim 27 yaşındaydı. Doktor bana yumurta kalitesi arttırıcı ilaç verdi eşime de sperm güçlendirici vitamin 1 ay boyunca kullanın dedi ve yumurtalama zamanımda doktor muayene etti 1 adet yumurtam gelişmişti istersen doğal yolla çatlamasını bekleyelim ilişkiye girin her gün yada iğne yapalım garanti olsun dedi iğneyi seçtim karından çatlatma iğnesi yaptı o gün ilişki sonucu ilk aydan hamile kaldım. Şükürler olsun. Rabbim istediğinizi verir umarım 🙏🏻 istanbulda iseniz doktorumun bilgilerini paylaşabilirim ben il il doktor doktor gezdim daha önce tedavi de oldum ama çocuğum olmuyordu bana senin tüp bebek bile tutmaz ihtimal çok düşük demişlerdi..