lilyum_ Kızlar iki gündür aşırı derece bel ve bacak ağrım var. Bi de bugün ne yersem yiyim ağzımın içinde acı bir tat var. Kasıklarım da da ağrı var batıyor sanki. Bugün normalde reglime 5 gün var ama yumurtlama 2 gün geciktiği icin reglim de 2 gün gecikebilir 7 gün sonra olabilir. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Peki bu bel ağrısı ve ağızdaki acı tat neden olur bilen var mı??
papatya2412 lilyum_ canım belkide gebelik vardır ama test için erken birkaç gün sonra tekrarla. Hayırlısı olsun hakkında💐
Zeyno_01 lilyum_ bende de aynı cnm adetime daha var göğüs sızlaması kaşık ağrısı ve ağızda tat değişimi test bugün yaptım negatif çıktı yarın kan mı versem acaba diyorum
lilyum_ papatya2412 açıkçası gebelik olduğunu düşünmüyorum. Baska niye olur ki acaba. Yumurtlama olabilir belki dedim ama testte o da çıkmadı
lilyum_ Zeyno_01 bende göğüs ağrısı yok ama ilk defa bu acı tat oluyor. Cikolata bile yesem ağzımın ici zehir gibi. Kan verirsen haber et bana da. Pozitif çıkarsa ben de kan veririm belki
Zeyno_01 lilyum_ tamam cnm bende ama belirtiler şiddetli kaset test vardı denedim sabah çıkmadı umıtlenmekte istemiyorum 🤔
Yzgl Benim 3 gebeliğim ve hepsindede ilk ağzımda acı tatla anlamıştım umarım sizinde vardır ve burda isteyen bekleyen bütün annelere Rabb’im hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
lilyum_ Yzgl testte negatif çıktı ama. Benim bir kürtajım var onda reglime 8 gün kala pozitifi görmüştüm ve ağzımda hic acıma olmamıştı. Ama insallah gebelik vardır🌸
Yzgl lilyum_ umarım vardır ve sağlıcakla kucağıniza almayida nasip etsin İNŞALLAH kurban olduğum Allah’ım hamileyim ve inanin hiç birinizi tanımıyorum ama bu bebek isteyen bölümleri her gördüğümde hepinize bol bol dualar ediyorum 🤲 Rabb’im bütün bebek bekleyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
lilyum_ Yzgl ayy bu nasıl bir güzel düşünce, bu nasıl bi iyi kalplilik🌸 Allah sizden razı olsun. Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah, Allah kolay doğum yapmanızı nasip etsin inşallah 🌸🥰
Yzgl lilyum_ amin amin cümlemizin insALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im 😊