Minnossevgi busrax_ elimde 4 tane ovulasyon testi bı tane gebelik testi var kendi kutusundan çıkan kararsızım çok 🥺
Minnossevgi busrax_ gerçi çok kafaya yakınca da tum duyduğum belirtirleri yaşıyorum tamamiyle psikolojik 😂
busrax_ Minnossevgi kesinlikle 👍🏻 ben geçen ay adetim bi kaç gün geçti mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı her şeyi hissettim. Hatta iki kere test yaptım negatif regl oldum😂😂😂 kendini dinlemeyeceksin
Minnossevgi busrax_ senin yine iyiymiş ben yumurtlama zamanı bir iki günü değerlendirince baktım üç gün sonra midem bulanıyor başım dönüyor 😂😂
busrax_ Minnossevgi 😂😂😂 sen fazla kaptırmışsın kendini inşallah en yakın zamanda hamilelik nasip olur 🌸
Minnossevgi busrax_ ya bir ara çok taktım kafaya cidden . Her ay nerdeyse dayanamayıp aile sağlığına gidip kan verdim . Artık beni tanıyorlar ☺️ama şimdilerde bıraktım peşini. Kaderimde varsa birşey sebep olur araci olur yoksada bu da benim kaderidir derim. Teslim oldum yani
Minnossevgi busrax_ amin inşallah .bu ay da olmazsa tatil yapıp geleceğim dünyanın sonu değil ya değil mi ☺️ siz test yapacak misiniz
busrax_ Minnossevgi adetime daha on gün var geçerse yaparım zaten hamile olduğumu sanmıyorum 🤷🏻♀️ zaten eşim işi dolayısıyla bir kaç ay olmayacak hiç kendimi kasmıyorum saldım 😄 zaten iki ay önce kürtaj oldum dinlenmiş olurum. Her şeyin hayırlısı
Minnossevgi busrax_ öylemi . Çok geçmiş olsun. Biraz ruhen de bedenen de dinlenmek iyi gelebilir size evet. Allah’tan hayırlısi
_Mehtap_mehtap Sat:14 Mayıs Bat:11 Mayıs Son 5 gün kaldı inşallah iki bayram yaparız. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ve kolaylıkla nasip inşallah 🤲🏻🤲🏻
Mery60 busrax_ amin amin inşaAllah benim yumurtalarım artık yavaşlamıştı tembelliğe gidiyordu o yüzden verdi bana
mco 19 mayısta adet olmuştum yumurtlamam hangi günlere denk geliyor bilen söyleyebilir mi ? Yani hangi günlerde denemiş olmam gerekirdi ? Gerçekten şaştım kaldım kafam almıyo artık 😁
busrax_ mco her kadında farklıdır buna kimse net cevap veremez akıntınız yumurta akı kıvamında uzuyorsa büyük bir ihtimalle yumurtalama olmuştur ya da ovulasyon testleri kullanabilirsiniz