Sfa-nur Ozlm7 gecen hafta benim de öyleydi ama yolk kesesi ne oluyor onu bilmiyorum akinti için ne dedi
Ozlm7 Sfa-nur yani kanama kırmızı olmadığı süreçte sıkıntı yok dedi çok görülüyor bu tarz lekelenme artık dedi
Sfa-nur Ozlm7 bugün bende gittim kese 12mm olmuş ama hala göremedik iğne başladı doktor arti hap ve 5 haftaya uygun dedi kese anlamadim gecen hafta 5 haftalik demişlerdi beta 17 bin cikti
Atalayss kelebegim Kesinlikle doktorunuza başvurun. Benimde öyle bi sürecim oldu progestan ve gerekirse yatış verir doktorunuz
Atalayss kelebegim Görürsünüz Allahın izniyle, hiç ihmal etmeyin bende 2 gün öyle beklemiştim doktorum aşırı kızdı. Önemli zamanlar önemli şeyler. Güzel haberlere inşallah ✨
SNurays Turkanss teşekkür ederim isterseniz Instagram kullanıyorsanız beni oradan takip edebilirsiniz herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaktan memnun olurum
123NurKay123 SNurays benimde ilk yarım ped kadar kirmizi renkte oldu sonra kahverengi lekeye döndü progestan igne ve progestan hap kullanıyorum bugün beşinci gün hala kahverengi leke geliyor 15+5 im
Ozlm7 Sfa-nur anlamadım canım bebeği mi göremedi kaç haftalıksın normalde , ne zaman gel dedi bide yani kese evet büyümüş ama 25 mm olana kadar zamanı var daha görürsün daha küçük kesen, keseni fotosu var mı atar mısın
Sfa-nur Ozlm7 benim kahverengi akintim 9 gündür devam ediyor iğneyi o yüzden başladı gecen hafta 8mm di doktor 5 haftalik dedi bu hafta gittim 12mm yine 5 haftalik dedi haftaya tekrar gidecem bebeği goremedik beta artışı güzel dedi ama bu akıntı beni çok korkutuyor ya
Ozlm7 Sfa-nur son adet tarihi ne zamandı canım senin, olsun bebeği de görürsün daha çok küçük kesen canım düşünme 🙏🏻 kahverengi devam ediyor mu hala çok mu nasıl kırmızı olmadı dimi
Sfa-nur Ozlm7 19 nisan benim en son adet tarihim kırmızı olmuştu ama çok az sonra yine kahveye döndü surekli olarak kahverengi akıntım var sen gördün mü bebisi kesen kac mm
Melek1649 Turkanss benim 12. Haftaya kadar oldu kahverengi lekelenme .kanama alanlarım vardı . lekelenme kırmızıya donmedikce sorun olmaz diyolardi hep .