Deniz25 Merve6475 merhaba bende son zamanlarda herşey çok kötüydü. İkinci tüp bebek transferimde düşükle sonlandı. Daha sonra annem meme kanseri oldu ve öğrendiğimizde çok geçti yayılmıştı. Aralık ayında annemi kaybettim. Onun acısıyla yaşamaya çalışırken geçen hafta 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Benim için bir mucizeydi. Normal yollardan hamile kalmamı üç doktorda imkansız demişti. Bu annemin hediyesi bana o gönderdi bu bebeği. Ama inan çok korkuyorum. İki bebek düşürdüm annemi kaybettim Allahım bunuda alırmı diye çok korkuyorum. Her tuvalete girişimde eşimide yanıma çağırıyorum kan gelirse yanımda ol diye. Bende durumlar böyle sen nasılsın nasıl oldun canım 🙏🏻
Merve6475 Deniz25 aynen öyle kuzum o senin küçük mucizen ve rabbimin izniyle dogumunuda göreceksin onun sana cok dua edicem 🙏🙏basın sagolsun ayrıca mekanı cennet olsun annecigininde kuzum benimde bugün 11.günüm aşılama yaptırdım merakla gün sayıyorum pek ümidim yok ama rabbim ol derse olur:)
Fatma76 Deniz25 benim de tüp bebek Ben hamile olduğumu hemen anlamıştım 😬 Göğüslerim ağırlaştırılmıştı Bide transferden 1 hafta sonra uçak yolculuk yapmıştım ilk defa uçak tutmuştu beni yanı ben hemen anlamıştım dualarım seninle
Deniz25 Merve6475 amin amin inşallah lütfen dualarını esirgeme bu gerçekten mucize buda gidecek diye çok korkuyorum. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ayseap IlkSonbahar merhaba bende 5. Gün embriyo 7. Günündeyim hem fitil hemde proluton depot kullanıyorum bunların yanında takviye ilaçlarda var
Huban Deniz25 bunlar normal reaksıyonlar.. tıbbı acıklamalar belirti oldugunu savunmuyor. Ancak 7. Gun iyibariyle beta hcg kan ve ıdrarda salgılanıyor. Suan erken gebelık testı ıle öğrenebılırısiniz🙏🏻
Sevgul04 Mrb bayanlar yeni katıldım araniza tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferimin 9.gunu idrar testi yaptim maalesef tek çizgi moralimi bozmak istemiyorum ama biriylede paylaşmasam gerçekten çıldırıcam yardımcı olun bana ne olur erken mi yaptim
EsZe Sevgul04 ben idrar testi hiç yapmamıştım moral bozmamak için. Yapan arkadaşım 7. Günde idrarda olumlu sonuç görmüştü. Ama hiç belli de olmaz yani testte sorun da olabilir. Bi de erken gebelik testi alıp yapın isterseniz. Ya da stres yapmayıp oluruna bırakın kanla öğrenirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah
Sevgul04 Aslında ilk 5 gün hiç takmıyordum dinlenip biseylerle uğraşıyordum sonra her gün test alıp yapmaya başladım istem dışı bi yapıyorum sanki ben 8 yıllık evliyim 3.yilimda kızımı çatlama iğnesi tedavisiyle kucagima aldım şuan 5 yasinda ondan sonra iki kere aşılama birçok kez farklı tedavi gördüm ama hiçbir sonuç alamadım aksine kilo aldım ve yoruldum ve yolum tup bebeğe kadar gitti Rabbim bir yol çizmiştir illaki bize ama gel gör ki sabretmek çok zor
EsZe Sevgul04 evet tuttu çok şükür. Bi kızınız varmış en azından stres yapmayın bu kadar eğer tutmadıysa da tekrar denersiniz inşallah
Sevgul04 EsZe sizinde gözünüz aydın olsun çok sevindim nasıl belirtiler yaşadınız ve tam sonucu ne zaman aldiniz
EsZe Sevgul04 çok teşekkür ederim 🙏🏻 5 veya 6. Gündü sanırım gece uykumdan uyandırcak şekilde bi ağrı girmişti kasığıma. Hatta korkmuştum. Sonraki günlerde birkaç kez kasık ağrım olmuştu başka hiçbi belirti yaşamamıştım. 10. Gün kan testiyle öğrendik sonucu. Sonraki süreç daha zordu benim için. Değerim başlarda çok çok az arttı. Doktor büyük ihtimal dış gebelik dedi. Aşırı üzülmüştüm. Sonra keseyi gördük ama bi süre kese gelişmedi. Sonra 2-3 gün kanamam oldu falan. Epey zor geçti. Şu an 21 haftalık çok şükür 🙏🏻 Tüp bebek tabi ki zor bir süreç, sabır ve tevekkül istiyor. Aşılama ya da başka tedaviler geçirmişsiniz zaten biliyorsunuz. Siz de stres yapmayın. Hayırlısı buymuş diyip kendinizi teslim edince her şey daha katlanılabilir geliyo insana. Olmamasında da vardır bir hayır diye düşünebilmek gerek bazen. Bi çocugunuz olduğu için böyle düşünmek daha kolay olsun inşallah 😊