iremd-1798 Tevhide37 yok ya kışın canını seveyim hamilelik için çok iyi bana göre 😅 sıcaklığı kendime göre ayarlıyorum yandım mı içeri de biraz balkonda serinliyorum. Böyle serinleyecek yer yok 😅
iremd-1798 _almirasmom Rabbim yardımcımız olsun. Benimde kızım var 6 yaşında büyüdü ve sağolsın okul sonrası falan annem ilgileniyor. Ben çalışıyorum evden ama sürekli PC ekranına bakmak mahvediyor. Çalışabilir raporu aldım ama iptal ettiresim var öyle fena bir haldeyim 😭
iremd-1798 Bendiyebiri_ ay sankii burası da öyle çok değişik bir hava var klima çok etkiliyor diye vantilatör açtım ama o da bana mısın demedi direkt üzerime de çeviremiyorum tıkıyor diye. Bir de gece uykularım çok azaldı hem sıcak hemde tuvalet ihtiyacı nedeni ile gündüzleri çalışırken zor geçiriyorum 😭
Bendiyebiri_ iremd-1798 bende geceleri uyuyamıyorum 22 haftalık olucaz vantiloturu kendime tutunca bedenim uyusuyo acmayinca da sisiyorum Allah sonumuzu hayretsin siz kaç haftalıksiniz
iremd-1798 elmaelmaelma hiç düşeceğini sanmıyorum ama tüm kalbimle dua ediyorum. Yoksa hiç iyi olmayacak hamilelik doğum ve evlatlarımız zorlu olacak 😟
elmaelmaelma iremd-1798 bi önceki doğumum sıcaklar başlamadan olmuştu mayıs başında, çok rahattım. Şimdi bayram sonu olacak doğum, zorlanıyorum sıcaktan dolayı. Bayramda belki biraz düşer diye umuyordum 🥲
iremd-1798 metemom_ benide öyle o yüzden vantilatör çalıştırıyorum ama o da çalışırken beni çok tıkıyor 😟 bilemedim ne yapılabilir
iremd-1798 06Canan Allah yardımcımız olsun tansiyon çok etkiliyor ya hayırlısı napcaz bilmiyorum doktora gideceğim yarın söyleyeceğim bakalım ne diyecek 😭
iremd-1798 Bendiyebiri_ gerçekten öyle ne yapsan da faydası asla yok. 33+5 teyim bende zaman hızlı geçsin diye bakıyorum 🥹😭
iremd-1798 elmaelmaelma inşallah inşallah tek isteğimiz bu ama yaşayıp göreceğiz sıcakta bunalmak bir yana karnım aşağı indi mide kısmım acıyor ağrıyor tansiyonum oynuyor 😭
iremd-1798 hayalim35 bende yarın doktora gideceğim ve doktor biraz bana uzak ne yaparım bilmem 😭 araba kullanmama izin vermiyor babam ne olur ne olmaz diye. bir de kızımın yarın ana okul mezuniyeti var sıcakta nasıl durucam bilmiyorum 😭
Syda01 iremd-1798 32+5 haftalık olduk Adana yanıyor 2.5 yasında da bi oglum var heryeri actim bitlikte tv izliyorum hic takatim yok iki is yaoinca nefesim daraliyor
iremd-1798 Syda01 gerçekten çok zor çocukları da anlıyorum benim kızda şimdi sudan çıktı. Birazdan yine çok sıcak diye mızlamaya başlar 😭
SbLBrk Haftadayim resmen gunde kac kere ter atiyorum hesabi yok pudrada sursem pudralar akiyor resmen bir an once hayirlisi ise doguralim ins son aylarin denk gelmesi yaza baya zormus bayilcas nerdeyse 🫣
iremd-1798 SbLBrk kesinlikle öyle ilk kızım kışın doğdu bu kızım yazın gelsin istemiştim ama hatalı bir istekmiş dayanamıyorum 😭
Bendiyebiri_ iremd-1798 sizin zamaniniz az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 bende aynı şekil su zaman hemen aksa doğuma yaklassam su sicakliklari da hemen kolaylıkla atlatsam