gulesergurgen Selamlar, bebişleriniz hangi haftada başaşağı döndü ? Ortalama hangi haftalarda dönüyor . 32 haftalığım başı sağ tarafta yukarda ve birkaç haftadır bu şekilde . Dönmezse sezeryan dedi doktorum daha erken mi döner mi sizce ?
buseyusuf27 gulesergurgen 35de dönmüştü kızım suan 32 haftayım oğlumla oda sol tarafta kafası dönmedi daha bızımkıde
RedFlower gulesergurgen 33 haftalık benim şimdi bi kaç seferdir kontrol de hep baş aşağı diyo doktor. Dönmezse eğer böyle devam eder
gulesergurgen buseyusuf27 O zaman dönebilir daha erken dimi. Nette de genelde 32. haftada dönmüş olur diyor doktorum da öyle diyince tedirgin oldum kaç haftadır aynı şekilde .
gulesergurgen Zeyyooo Doktorunuz dönebilir diyor mu? İnşallah döner kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz .
Nurasl1 Benim 27 haftada döndü zaten erken doğum riskim var şu fazlaligindan kaynaklı pozisyon da aldı ama bakalım durum ne olucak temmuz sonu ama temmuz başına cekebilir
buseyusuf27 gulesergurgen vala 28den berı makat geliş oğlum 32 oldum yarın kontrolum var ama hıckırmasına ve vurmasına gore hala yan duruyor 😁 skntı yok 35de dr dönsr olur planlı sezeryan bnmkı 39da alcklarmıs