Gizem120 Kızlar sizce kilosu iyimi bebeğimin doktor iyi dedi ama herkes bsy diyor kafam karıştı sizin bebisler bu haftada kaç kiloydu
_Eliffm Gizem120 her bebeğin gelişimi farklı olur doktor iyi dediyse iyidir benim de 2 kilo 33 haftada banada normal dedi çok fark yok arada başkalarına bakmayın siz bı sorun olsaydı doktor söylerdi ben her gün muz ceviz kaşar kefir yoğurt süt haşlanmış yumurta bol.meyve yiyorum yemenizde dikkat edebilirsinjz
susaMom_ Gizem120 Benim 34. Haftada 1850ydi minyon bir bebek sisteme göre 1 hafta geriliği var ama gelişiminde bir sıkıntı yokmuş 🥲
Tevhide37 Gizem120 benimde 33 te 1950 idi bana karın çevresinin dar olduğunu kilosunun geriden geldiğini söylediler birisi bana çizelge attı aslında haftasıyla uyumlu her çocuk bir olmuyormuş zaten fazla kafana takma protein ağırlıklı beslen.önemli olan sağlığı https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQF0AlOHGlu9-haCF-51nMggBSvbpI2mm77jw&usqp=CAU
Annecik02 Gizem120 benimki 29 +3 diye biliyordum ben son adet tarihine göre öyle demişti doktorum.. ama ultrasonda 30+3 çıktı nasıl oluyorsa o da kilo olarak1500 kilo dedi 🤦 bebek iri dedi geçen ay 700 Gr dı nasıl 1 ayda bu kadar kilo aldı anlamadım 🤦 hangi haftayı takip edecegimi de sapittim.. benimki çok mu kilolu şimdi 🤔😁
gizemvatanseverbal Sevgili adaşım, endişelenme. Bebekler 34-35 haftadan sonra hızla kilo alıyor. Bebeğin sağlıklıysa dert edilecek bir durum yok demektir. ☺️💖 Ben kabak çekirdeği ve muz yemiştim her gün, gebelik şekeri de olduğu için o haftalarda 2300 küsürdü. 🥹😁
gizemvatanseverbal Gizem120 alır tabii ki de, yediğiniz herşey bebişe can kan olsun. İnternette bebeğin kilo arttırıcı besinler yazıyor onlardan da arada tüketmeye çalışın. ☺️💖 en kötüsü sütünüzle zaten yeterince besleyeceksiniz ve kilo alacaktır, pozitif düşünün. ✨
Gizem120 susaMom_ Tevhide37 benimde çok dar 13 kilo almama rağmen sadece göbeğim çıktı hiç 50 kiloyu geçmemiştim cizelgeden takip edicem teşekkür ederim 💖
Gizem120 Annecik02 son adet tarihini doğru bilmek lazım ayrıca ultrasonda önden yada geriden gelebiliyor doktorum ona bakma dedi sen son adet tarihine göre hesapla dedi
Nazd1 Gizem120 aslında normal nerde okuduysam kime denk geldiysem 1900 2150 arasında gidip geliyor kiloları o haftalarda. Mesela ben 33+4 te gitmiştim en son 3010 gr di. İnanırmısım hayatımın şekli değişti asla yürüyemiyorum evde bile emekliyorum bacağımın ağrısından çünkü ağır geliyor çocuk. Sağlıklı olsunlar en güzeli o ama olması gerektiği gibi olsunlar dert etme kendini sağlıklı doğsun senide sağlığından etmesinde varsın ufak olsun🥰
Momcrn Gizem120 doktor iyi dediyse boş ver milleti benim de 31 de gittiğimde 2kiloydu çok fazla dedi doktor 35oldum gidicem bakalım ne dicek 2.gebelik benim kisi kilo konusunda çok takılma canım aletler ya fazla yada az gösteriyor herkes birşey der
Annecik02 Gizem120 son adet tarihimi tam olarak bilmiyorum dokrorla hesaplamistik en başta. Şimdi de nerdeyse 1.5 hafta önde çıkıyor ultrasonda
Rabiul Gizem120 32. Haftada 2kiloydu bugün randevumuz var bakalım 33. Haftadayız doğuma kadar kilo alırlar yada belli bir zaman sabit kalır canınızı sıkmayın belki iri belki minyon bebek olur sağlıklı olduktan sonra hiçbir önemi yok bunların 🌸