Buseemm Nisamelek yok canim o sen degildin galiba fatma diye biriydi 25 inde baslamisiz onunla ayni gun teste baslamisiz yani
Buseemm Nisamelek aslinda bn de anlamamistim ama 2 gun emin olmak icin iki test yapmistim onlar karistirmis su an daha iyi anladim en sonki attgim o resme baksana bi 5. Testimde pik ardindan catlama
Buseemm Nisamelek valla acikcasi pozisyonlara dikkat ediyorum . Havuc ye havuc iyi geliyormus bayan icin. Aayrica daha yeni folbiol vardi bende eski gebelikten kalma ona basladim hergun iciyorum. Esime ilac veriyorum zeucid diye erkeklere sperm acisindan etkisi cokmus . Onu kullaniyoruz. Yani baska da yaptigim bisey yok acikcasi ama ben bu bes günü degerlendirdim ayip olmasin da 5. Testten itibaren yapmaya basladim
FairyMoon Buseemm pik değil aslında çatlama zamanı sizin test yaptığınız zamana yakın olduğu için sizin beklediğiniz kadar silik değil. 4-5 saat sonra yapsanız daha da silik çıkacaktır
Buseemm FairyMoon diğer yzdiklarimmi okudunuz mu bilmiyorum aslinda gayet acikmis ben karistirmisim yumurtlamam dediginiz gbi 5. 6. Ve 7. Testte olmus. Ama ben bazi gunler emin olmak icin iki test yapmistim aynı gün o yuzden çatlamadi gorunuyormus. O testleri kaldirinca anlasildo herşey 🤭🤦🤦😂
Eliffyamann Buseemm ay caniiim bu kişi sen misin, ben bu postu okumuştum ve doğru bilmiştim yumrutlamani😂 kendime hayrim yok 😂 iki test daha yapacağım iki gün, siliklesirse tahmin ettigim gün yunurtlamis olurum
Buseemm Eliffyamann evet cnm benmdi bu post 😂 insallah oyle olur seninde. Benm gunum de carsambaya tam yumurtlamanin üstünden gecen 14. Gün oluyor bakalim sonuc ne olacak