_ozlmm Ebruuuliiiiiii Bildirimlere baktığınız kısımda resim yükle var oraya girip resimi yükleyin bağlantı kopyala deyin buraya yapıştırın
Ebruuuliiiiiii _ozlmm 1 oğlum var bakalım ne olacak 1 haftaya solerim dedi inşallah sağlıkla gelsin yorumunuz için teşekkür ederim
_ozlmm Ebruuuliiiiiii Öyle tabi sağlıkla gelsin önemli olan sağlıklı olması ama insan hem merak ediyor hemde oğlu varken kızı olsun istiyor inşallah gönlünce olur ☺️ benim de oğlum var kızım olsun çok istedim rabbim gönlüme göre verdi ☺️
_ozlmm Ebruuuliiiiiii az önce Instagram da gördüm benim oğlumun saçları kız yazandaki gibi geliyor yani bizde tutmuş görünce aklıma siz geldiniz sizde bi bakın bakalım ☺️
Fundaaaaa _ozlmm bende bunun tam tersi olduğunu duydum 😂 ilk oğlumun kız yazan gibi 2. Erkek 2. Oğlumuzda erkek yazan gibi ama öğrenemedik bacak arası boş ama emin olamıyorum dedi çünkü plesantam aşağıda rahim ağzında görüşü engelliyor maalesef 🥲🥸
Ebruuuliiiiiii Fundaaaaa bendede doğru çıkmadı zaten o resme göre erkekti ama kızım olacak inşallah kaç haftalıksınız ultrason resmi var mı artık çözdüm cinsiyet işini ben kendi bebeğim de çizgilerden anlamiştim kız oldugunu doğruda cıktı
Fundaaaaa Ebruuuliiiiiii aay ya dün gittik ama heyecandan almadan çıkmışız ultrason resimlerini 🥸🙈 11 hastalıkken olan var bir