-NurseMom- Kızlar bana tek elle kapanabilen pratik bebek arabası önerisi olan varmı? Puset istemıyorum bebişim 6 aylık oldu rahat olsun lütfennnm
ideemirel -NurseMom- kızıma cihicoo goody plus kullanıyoruz 6 aylık olduktan sonra travelden buna geçtik 3 yaşında şu an hala kullanıyor
SrpYlmz -NurseMom- ben Kraft Palma aldım kuş gibi 6.2 kg ağırlığı kabin boy tek elle rahatça açıp kapatabilirsin yenidogandan 22 kg kadar kullanim mevcut
6hilal_akin1 -NurseMom- graco eezefold tavsiye ediyorum.Çok rahat,amasörlü ve tek elle kapanıyor.Bende puset tercih etmediğim için onu aldım
-NurseMom- 6hilal_akin1 ağır mı yada çok yer kaplıyor mu acaba? Hafif ve tek elimle açıp kapatabilceğim pratik bebek arabası arıyorum
-NurseMom- Caglab görünüşte şok güzel ve pratik görünüyor kucağımda bebeğim varkende tek elle aç kapa yapabilirim değil mi
Caglab -NurseMom- ben de bir kızım daha olduğu için pratik olsun istedim o yüzden aldım. Aynı anda ikisiyle ilgilenirken rahat yapabilmek adına tercih ettim. Henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşım var ve çok rahat diyor.
kitten11 -NurseMom- civilde Kraft Palma 8000 tl şuan bi civili dolaşın derim çok güzel arabalar var ve indirimde , biz de Kraft unique aldık palmadan bi tık daha ağır ama eşimin kararı ona güvendim ben de, ikisi de aynı fiyat olunca biz unique aldık
Gizem9688 -NurseMom- r veya r1 fark etmez. Ikisi de otomatik kapaniyor diye biliyorum. Bizim bebegimiz henüz doğmadi pusetli baslayacagiz ama sonrasinda ben de hamilton alacagim
6hilal_akin1 -NurseMom- hayır ağır değil aksine hafif tek el ile açıp kapanabiliyor.Kendim bizzat magazada bakıp o şekilde aldık.Hatta sürüşü de cok konforlu bakmanızı tavsiye ederim
6hilal_akin1 -NurseMom- https://www.e-bebek.com/graco-eezfold-bebek-arabasi-p-grc-gs1112s001 ben Şubat indirimdeyken almıştım şuan biraz pahalı video da var bakabilirsiniz