eminegizem Muz bebeğe kilo aldırıyor biliyorum haliyle yok da tutuyor, bişey soracağım, kilo almak istemiyorum, küçük muz ceviz bal bu üçlü kahvaltıda yiyorum kilo aldırır mı 🥺 yanına iki haşlanmış yumurta domates bu kadar kahvaltim
Aylaa123 eminegizem valla bende kilo almak istemiyorum ama neticede hamileyiz mecbur alıcaz aburcubur ve çok karbonhidrat tüketmezseniz günlük beslendiğiniz gibi beslenirseniz zaten aşırı kilo almazsınız
ASE6154 eminegizem eğer alacağın varsa diyet yapsan bile alıyorsun o kiloyu kaçış yok tamamen bünyeyle alakalı abartısız camış gibi yedim ama malesef bünyem kilo almaya müsait değil alamadım. Sen beslenmeni iyi yap sonuçta sadece bebek için değil senin bünyende saplıklı olmalı kilo almayayım diye kendini zayıf düşürme doktoruna danışıp yürüyüş egzersiz yaparsın o şekilde engellemeye çalışırsın kilo alımını❤️🌼
eminegizem Canım sonuç kacinilmaz farkındayım ama muz ceviz kilo aldırır mi onu merak ediyorum abur cubur yemiyorum
eminegizem ASE6154 canım aktif bi hayatım var öğretmenim tüm gün ayaktayım kilo henüz aldığım söylenemez ikinci gebeliğim ilkinde çok almıştım onun korkusu var bende biraz, normalde yiyip almayan birisiyim hamilelikte metabolizma pert olduğu için bu beni tedirgin ediyor ondan sormak istedim